Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Gyakran Ismételt Kérdések 
- Aranyér, végbélrepedés kezelése Herba Gold Aktív Balzsammal
https://biobalzsam.hu/tudatos-etrend.htmlÜdvözlöm! Kislányom 3 éves.Végbélrepedése van,székelése nagyon fájdalmas,már fél a bilire ülni.ennyi idős gyereknél is lehet használni a balzsamot?Olvastam a többi bejegyzésnél,hogy kúpra kenve kell a végbélbe juttatni.A lányom nem engedi a kúp használatát.Mit tanácsol,hogy juttassam be a sebhez a balzsamot? Válaszát köszönöm!

V: Az első dolog ami felmerül, hogy rendben van-e a pici étkezése. Azért kezdem ezzel a "banálisnak" tűnő kérdéssel, mert a széklet állagáról sajnos nem tett említést, azonban feltételezhető hogy szélsőséges. Egy 3 éves gyermek szervezetére ugyanolyan biológiai alapszabályok érvényesek mint ránk, felnőttekre.                          
(A javasolt táplálkozási irányelvekről bővebben itt: https://biobalzsam.hu/tudatos-etrend.html)

Mindenesetre a balzsam használata ebben a korban is megengedett, illetve kívánatos is. Mivel a kúpot nem fogadja el a gyermeke, ezért csak az újjal történő felvitel marad. Továbbá javaslom, mielőbb keresse fel gyermekorvosát, illetve háziorvosát, mielőtt a gyermek állapota súlyosbodna. Elképzelhető hogy ambuláns, illetve egyéb orvosi beavatkozás szükséges, a gyermek jelen állapotában. (A balzsam az ezt követő rehabilitáció hasznos kiegészítője lehet)

Üdv. nekem olyan problémám lenne mint előző társaimnak.általában székleteléskor erős vérzés áll fönn,de nem sokáig tart,igaz kellemetlen.nem tudom hogy külső ill belső aranyér okozhatja e.ill más?mi lenne a célszerű alkalmazás,és milyen szerrel?

V: A megadott információk alapján szinte lehetetlen bármit is mondani. Fontos hogy mióta vannak tünetek (napok-hónapok), illetve volt-e már aranyeres elváltozás diagnosztizálva Önnél. Továbbá lényeges a napi szinten bevitt táplálék és folyadék minősége/mennyisége. A széklet állaga is hozzájárulhat a vérzés súlyosbodásához. Mindenképp szakembert kell felkeresni, hiszen a vérzés erősségétől függően ambuláns beavatkozásra is szükség lehet. Az ezt követő otthoni kezelés esetére az Aktív Balzsam megfelelő lehet.


​Végbél repedésnél mindegy milyen kúpra tesszük rá a balzsamot?

V: Belső aranyér/végbélrepedés esetén kúp segítségével(is) használható a balzsam. Talán a Sperti kúp a legalkalmasabb erre a célra. Ma a piacon forgalomban lévő "legtermészetesebb" kúp-készítmény. A "hatékonyság" más kérdés, de ebben az esetben nem is ez fontos.
Kapcsolódó Vásárlói észrevétel:
"...Belső aranyerem van, most jött ki harmadszor, egy körömvirág-kamillavirágos babakenőcs elég hatékonynak tűnt rá, de eddig nem volt jó módszerem a bejuttatására, kívülről pedig csak részben segített. Most kipróbáltam a kúpkészítést: kúp alakú kis krémrudacskákat nyomtam ki a tubusból, egyenként folpackba csomagoltam, és lefagyasztottam. A fagyasztóból kivéve kúpként valóban beadhatóvá vált, csak arra kellett vigyázni, ne jöjjön ki újra 1 percen belül. Mivel sikerült célba juttatnom, az aranyerem egy nap alatt elmúlt. A balzsam az én kenőcsömnél jobbnak tűnik, így célba juttatva többféle belső problémára is esetleg hatékonyabb megoldás lehet..."


Széklet "könnyítés" érdekében szeretném szájon át bevenni a balzsamot. Ezt hogyan tehetem meg? El kell keverni valamiben vagy csak nyalogassam el mint valamiféle lekvárt?

V:Az Aktív Balzsamból borsónyit a szájba véve vízzel, teával esetleg más folyadékkal lehet bevenni. Megjegyzem, az Aktív Balzsam mellett a széklet könnyítés további segítője a Biyovis Tea. Remekül rendbe teszi a bélműködést, és normalizálja a széklet állagát! Ettől még komplexebb megoldást kínálhat a PUREX tisztító kúra, mely során a belekben lerakódott bélsártól, -parazitáktól is megszabadulhatunk. Szintén elősegítheti a székrekedés, illetve hasmenéses tünetek megszűnését.


Több mint egy hónapja használom a krémet.A nagyon nagy fájdalmak elmúltak.Egy kis bizsergést érzek néha, de ismét jól érzem magam.Ami nyugtalanít az ,hogy a csomó nem húzódott vissza még. Külső aranyérről van szó. Ez normális? Mennyi idő kell? Egyáltalán visszahúzódik idővel? Nagyon aggódom. Várom válaszát, köszönettel és tisztelettel Marika.

V: A csomók nagyságától és kialakulásának idejétől függően ez a folyamat hónapokat is igénybe vehet. Van egy határ (bár ezt szinte lehetetlen meghatározni általánosan) ahol sem az Aktív Balzsam, sem egyéb forgalomban levő külső krém nem tudja a csomókat "eltüntetni". Ahogyan weboldalainkon is hangsúlyozzuk, az Aktív Balzsam a leghatékonyabb, kezdődő aranyér (és csomók) kialakulásánál lehet. Előrehaladott (esetleg ambuláns esetben) elengedhetetlen a szakorvosi kezelés mellett, természetes kiegészítéseként. Önnek kell mérlegelnie, hogy szükség van-e szakember beavatkozására az Ön állapotában. (Mindenképp ajánlott egy szakorvossal történő konzultáció, vizsgálat. Esetlegesen műtét elvégzése) Manapság ezek a beavatkozások (aranyér műtét) nem veszélyesek, és minimális fájdalommal járnak. Egy esetleges műtét után az Aktív Balzsam gyorsíthatja a regenerálódást (hatékonyabban mint más ismert készítmények).


Berepedezett belső aranyerem van, külső is nagyon szúr ég. kellemetlen, szinte elviselhetetlen. Hogy használjam belül ezt az aktiv balzsamot? és tudni szeretném van -e rajta OETI engedély? várom sürgös válaszukat.

V: Belső aranyér/végbélrepedés esetén kúp segítségével(is) használható a balzsam.
Talán a Sperti kúp a legalkalmasabb erre a célra. Ma a piacon forgalomban lévő "legtermészetesebb" kúp-készítmény. A "hatékonyság" más kérdés, de ebben az esetben nem is ez fontos.

Aktuális adatok - Aktív Balzsam
OÉTI engedély szám: 3649/2005  
VTSZ: 330499  /VTSZ: vám-tarifa szám (az ITJ szám helyett lépett életbe)/


A leírásban azt olvastam, hogy más készítménnyel együtt ne használjuk a balzsamot, ugyanakkor azt írják, hogy a végbélkúpot kenjük be a balzsammal és úgy helyezzük fel. Kérdésem, hogy akkor most lehet együtt használni mással vagy nem? Válaszát köszönöm.

V: Elnézését kérem ha félreérthetőek ezek az információk. Valójában más krémekre-kenőcsökre gondolunk. A kúp alkalmazása egy bizonyos ponton túl elkerülhetetlen, ilyenkor természetesen együtt kell alkalmazni a kettőt. A Balzsam "semlegesnek" mondható a kémiai gyógyszerekhez viszonyítva. Ezért más készítménnyel történő alkalmazása egészségügyi kockázatot nem jelent. Kizárólag a kívánt hatás hiányáról beszélhetünk (nem jellemző).

Tökéletes megoldások ritkán fordulnak elő az egészségügy területén, ennek ellenére minden tőlünk telhetőt elkövetünk azért, hogy Ön a lehető legátfogóbb képet kaphassa az Aktív Balzsam alkalmazásáról.


A szembe belehet-e kenni a balzsamot?

V: Több esetben zajlott zöld-és szürke hályog sikeres kezelése az Aktív Balzsam segítségével. Szem árpát szintén nagyon rövid idő alatt "eltünteti". A fekete áfonya tabletta dioptria-javító és gyulladás csökkentő hatású - szem esetében is.


Engem érdekelne a balzsam felhasználása belső aranyérre. A GYIK-ban írják, hogy kúppal is használható. Ez hogyan történik? Úgy látom, a balzsamnak nincs kúp változata. Köszönöm a segítségüket!

V: Jól látja, a balzsamnak nincsen kúp változata. Attól függően, hogy a végbélnyílástól milyen távolságra található a csomó(k), szükség lehet vivő anyagra(kúp) hogy elérjük azt a belső területet. Erről érdemes megkérdeznie gyógyszerészét, milyen természetes összetevőjű kúpot javasol. Egy másik fontos dolog, ami 16 éve már több ezreknek bevált belső aranyér esetén: a balzsam szájon át történő fogyasztása. Ebben nincs különösebb misztérium, habár első hallásra általában mindenki furcsálja. Hasonlóan a tablettákhoz illetve egyéb szájon át alkalmazott "gyógyszerekhez" a balzsam is a gyomor nyálkahártyáján felszívódva kezeli a belső aranyér tüneteit.


Pikkelysömörre és szemölcsre is jó az aktív balzsam?Tubusos,vagy tégelyes kiszerelésben van?

V: Pikkelysömör: Tapasztalataim szerint ez a betegség nagyon összetett. Rendkívül hosszú méregtelenítési folyamat és életmód váltás szükséges ahhoz, hogy az Aktív Balzsamot el lehessen kezdeni alkalmazni. Önmagában az aktív balzsam nem megoldás erre a problémára, mivel ez a betegség szorosan kapcsolódik a táplálkozáshoz(is). Alap kritérium pl. a hús ételek elhagyása. Személyes tapasztalatból (ekcéma) mondom hogy a kezelés első stádiumában "rosszabb" lesz a betegség tünete, mivel elkezdődik egy folyamat a sejtekben, ami bizony felkavarja az "állóvizet". Van aki ezt nehezen viseli, de a gyógyulás érdekében kitartónak kell lenni. 
Szemölcs: Néhány nap-hét után a szemölcsök valóban leesnek ill. visszahúzódnak a balzsam hatására. Ez szerencsére könnyebben kezelhető elváltozás, mint a pikkelysömör. Az Aktív Balzsam 75ml-es tubusos kiszerelésű


Sugárkezelés okozta bőrelváltozásokra is alkalmazható a balzsam, és mennyi idő múlva fejti ki jótékony hatását?

V: A sugárkezelés okozta elváltozás hasonló az égési sérüléshez (sejt-regenerációs szempontból), ezért az Aktív Balzsam kiválóan alkalmas annak kezelésére. Hatását napokon belül kifejti, folyamatos sugárkezelés esetén javaslom a folytonos Balzsam használatot. Amennyiben kialakult hegek, fekélyek vannak a kezelt bőr felületen, azok gyógyulási ideje több hét, vagy hónap is lehet, a kiterjedéstől és a kialakulástól eltelt időtől függően. Mellékhatástól nem kell tartani, a sugárkezelést nem befolyásolja az Aktív Balzsam használata.


Végbélrepedésre lehet belülre kenni kenni a balzsamot.

V: Végbél repedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.


A bal lábba kijött egy csomó.Vádlinál egy kicsit fölötte.Ki lehet tapintani .Azt is lehet vele kenni a bionet aktív balzsammal???Elmulasztja??Köszönöm a válaszát!

V: Attól függően hogy zsír csomó, esetleg értágulat, illetve egyéb szöveti elváltozásról van szó, az Aktív Balzsam hatása eltérő időt vehet igénybe. Használata minden esetben javasolt. Előfordulhat hogy visszeres csomóról van szó, ez esetben ne a csomót kenje be, hanem a végtag hosszirányában a csomó melletti területen masszírozza be a balzsamot. Javaslom keressen fel szakembert, aki biztos diagnózist állíthat fel Önnek arról, hogy mivel áll szemben(akkor is ha most nem érez fájdalmat). Az Aktív Balzsam hatásos gyulladás csökkentő, és tapasztalatok szerint eloszlatja a kinövéseket, csomókat(aranyeres és zsír csomókat, szemölcsöket is).


Tisztelt Cím!1985-ben egy plasztikai sebész megműtötte az ajkam belfelszinét és a nyálkahártyán képződött egy heg,ami keménységérzettel jár.Ujjabb műtétre már nem vállalkoznék.Hadd kérdezzem meg,hogy milyen módszerrel lehetne segíteni a problémámon és az miben nyilvánúlna meg?Megértésüket köszönöm szépen.

V: A nyálkahártya a test minden részén rendkívül érzékeny. Az Ön esetében(szájban lévő seb) nem tudnék mást tanácsolni az Aktív Balzsam használatán kívül. Amennyiben nem daganatos elváltozásról beszélünk, úgy a balzsam tökéletesen megfelel ennek a területnek a kezelésére. Nem titok hogy a balzsamot szájon át is lehet fogyasztani(sokan teszik ezt gyomor fekély tünetmentesítésére is). Ebből kifolyólag Önnek is rövid időn belül segíthet a seb illetve bőrkeménység megszüntetésében. Tünet mentesség után javallott az Aktív Balzsamot rutin szerűen alkalmazni(heti 2-3 alkalom), elkerülendő a tünet kiújulását. Az Aktív Balzsamot legalább 28 napon keresztül szükséges alkalmazni(valamennyi problémára).


Szeretném megkérdezni, hogy a "Bionet Aktív Balzsam" alkalmas-e fibrómák leszárítására (felső szemhéjon)? Az egészséges bőrt is szárítja?

V: Nagyon örülök hogy feltette ezt a kérdést. Vitathatatlan tény, hogy az aktív balzsam hatékonyan szárítja le a bőrkinövéseket és szemölcsöket. Családomban volt már példa anyajegy kezelésére is, mely során az anyajegy 5-7 nap alatt "leesett". Nagyon érdekes az aktív balzsam, mivel alapvetően hidratáló hatású, azonban ha szükséges leszárítja az adott bőr kinövést (az egészséges bőrt hidratálja). Az Ön esetében ugye a szem területéről van szó, ezért különösen fontos hogy vegyszer mentes krémet használjon. Napi 2-3 alkalommal rendszeresen kezelve a szemhéjat, valóban leszárítja a fibrómát. Természetesen mellékhatások nélkül- ami szintén fontos. Az eredményes kezelés a kinövés méretétől függően néhány naptól néhány hétig tarthat.


A balzsam visszérre is jó? Mi a helyzet az úgynevezett "seprűerekkel" ? Elképzelhető, hogy megszünteti vagy csökkenti a lábon található kék-liláspiros ereket? -mi a helyzet a bőrön található barna pigment foltokkal, májfoltokkal? - tényleg javítja a látást? 

V: A "seprűerek" felszívódását segíti az Aktív Balzsam használata. Lábszárfekély esetén is alkalmazzák, mivel stimulálja az érfalakat, és segíti a keringést. /Lábszárfekély kezelése/ Ezáltal a véráram természetes úton "elhordja" a lerakódásokat az árfalakról. Azonban visszérre létezik egy speciális készítményünk, ezt szintén elégedetten használják vásárlóink.: http://www.biobalsam-at.com/labmaszk.html 
A májfoltokat halványíthatja a balzsam, azonban teljesen eltüntetni nem minden esetben lehet. Az aktív balzsam (Orvos közreműködésével) alkalmazható zöld, és szürke hályog kezelésére. Tény hogy a balzsam szembe is kenhető- jómagam is használtam már szemvörösség, irritáció kezelésére.

Végbélrepedés esetén hogyan kell a végbélbe juttatni a balzsamot?

V: Ahogyan azt weboldalunkon is olvashatta, a balzsam használata gyakorlatilag megegyezik más készítményekkel, mind aranyér és végbélrepedés esetén. Szükség esetén végbél kúp alkalmazása javasolt, ilyenkor a kúp felületét a balzsammal vékonyan bekenve juttatjuk a megfelelő helyre. Vérzés esetén előfordulhat átmeneti fájdalom (1-2 nap), amely fokozatosan megszűnik. A gyógyuláshoz vezető út "kitartással van kikövezve", ez nem egy jól hangzó szlogenünk, hanem több ezer felhasználónk pozitív tapasztalata.


Végbél viszketésnél,berepedésnél,milyen gyors hatás várható?

V: Ez egyénenként eltérő, néhány naptól több hétig tarthat a tünetmentesség. Ön a "hatást" kérdezte, nos ez szinte azonnal jelentkezik, érezhető hogy "valóban történik valami". A viszketést rövid időn belül megszünteti( ez igaz a gombás bőrre is!) Hozzáteszem: az első néhány napban jelentkezhet átmeneti fájdalom, ez természetes jelenség. Valóban fontos a kitartó használat és a türelem. A pozitív hatás garantáltan jönni fog!


Belső aranyér esetén milyen kúpot jó használni, amire rá kell kenni a balzsamot?

V: Belső aranyér esetén, az Ön orvosa által javasolt és felírt kúpot alkalmazza. Az aktív Balzsam bármelyik kúppal alkalmazható, a fő szempont azonban az, hogy a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazza a kúp(természetes összetevőjű). Ez lényeges szempont a kívánt hatás érdekében.


Fájdalomérzet nélküli külső aranyér esetén mennyire hatásos a Balzsam?

V: Amennyiben csomók-kitüremkedések vannak az érintett területen, viszont fájdalom nincs, akkor szerencsére nagyon az elején tart a dolog. Ilyenkor a leghatékonyabb a Balzsam. A csomókat napok(3-4) alatt eloszlatja. Hozzáteszem, szomorú tapasztalat hogy a nem kellő időben elkezdett kezelés eredménye néhány hónapon belül végbél repedést is eredményez(het).


Az aktív balzsam lábdagadásra is jó ,vagy van olyan termék amelyik kimondottan arra jó?

V: Lábdagadás esetén kiegészítő kezelésként hatékony lehet a Balzsam. Személyes tapasztalatból azt mondhatom, konzultáljon egy energetikussal, aki masszírozással is foglalkozik. Meglepően hatékonyan dolgoznak az ilyen jellegű problémákon. A Herba Gold Lábmaszk rendszeres használata szintén kiváló alternatívát nyújthat az otthoni lábápolás során! 


 Gyerekeknél is alkalmazható a krém (Aktív Balzsam) (3,5 éves gyereknél végbélrepedés)?
Előre is köszönöm válaszukat.

V: A legjobb amit tehet- a gyermek érdekében- hogy a lehető leggyorsabban el kezdi a balzsam használatát. Nincs mellékhatása és semmi egyéb veszélye gyermekeknél sem, viszont tényleg nagyon hatásos. Személyesen is megerősítem a gyermekeknél történő használatot, hiszen ismeretségi körömben is többen használják -gyerekeknél (kisebb-nagyobb bőrsérülésre zúzódásra stb.)


Érdeklődnék, hogy belső szemárpára is jó? Öt éves gyereknek is használhatom?A szem héjon belül vagy kívül kell alkalmazni? Köszönöm

V: Közvetlen ismerősöm (32 éves hölgy) nemrégen alkalmazta szemárpa kezelésére a balzsamot, és 3 nap alatt elmúlasztotta a balzsam. Hosszú évek óta (17 éve) használják a balzsamot gyermekeknél- csecsemőknél is! -különféle elváltozásokra. Tapasztalatok szerint, semmilyen kockázatot nem jelent a balzsam bőrön történő használata (akár a szem környékén, illetve szem héjon.) 

Természetesen Önnek is azt javaslom: forduljon gyermek orvosához, mielőtt a Balzsamot gyermeknél alkalmazza!


Volt már 2xer visszér műtétem , de sajnos megint elő jöttek és elég nagy csomókba nem tudom használna ez a krém?

V: Vásárlói és felhasználói tapasztalatok azt mutatják, hogy eredményes lehet az Aktív Balzsam visszér csomók kiegészítő kezeléseként. Az Aktív Balzsam klinikailag is tesztelt készítmény, így jótékony hatást gyakorolhat a csomók eloszlatására (mellékhatások, egyéb veszélyek nélkül). 

Természetesen Önnek is azt javaslom: forduljon kezelő orvosához, mielőtt a Balzsamot erre a problémára alkalmazza!


jo napot!sztem foginysorvadasom van az also foginyemen elol es, azt szeretnem megkerdezni ,hogy pontosan melyik termeket(ket)ajanlanak?es meg azt is szeretnem megtudni hogy angliaba szallitanak e mert en itt elek?!elore is koszonom!!!!HELP...

V: Nagyon jó tapasztalataink vannak fogínysorvadás otthoni kiegészítő kezeléséről. A Herba Gold foggélt rendszeres fogmosásra kell használni, és minden este -legalább 30 napig- pakolásként kell alkalmazni (a fogínyre masszírozva 15 percig hagyni, majd kiöblíteni). Természetesen a hagyományos fogkrém használatát ajánlott azonnal felfüggeszteni (blend-a-med, colgate, stb.)!

Azt szeretnem kerdezni, hogy az aktiv balzsam hasznalataval "csak a tunetek" enyhulnek vagy varhato-e kulso aranyer eseten a zavaro csomok meretenek csokkenese, eltunese vagy leesese is? Koszonom elore is valaszukat

V: Az Ön kérdésére a válasz nagyban függ az aranyeres csomók méretétől és kialakulásának idejétől. Weboldalunkon többször is felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden szervezet más és más. Ennek ellenére tudok Önnek konkrét példát mondani (közeli tapasztalatból) a két "végletre". Egyik esetben frissen jelentkező gombostű fej-vagy kicsit nagyobb csomók jelentkeztek egy 30 éves férfinél, ezek a csomók 3 nap után visszahúzódtak, és azóta sem jelentkeztek (az Aktív Balzsam használatával). A másik esetben egy férfi hívott fel, hogy neki több mint 2-3cm-es csomók-kitüremkedések vannak a végbélnyílás körül. Nos ez esetben sem "hitegettem" hogy a Balzsamtól néhány nap vagy hét alatt "meggyógyul". Természetesen itt már ambuláns beavatkozásról kell döntenie szakembernek. 

Van akinek már "csak" a tünetek enyhítése is hatalmas könnyítést jelent, ismerve az állapotukat. A balzsam nem csodaszer, még akkor sem ha esetenként valóban hihetetlen dolgokra képes.

Engedje meg hogy megosszam Önnel ami velem a napokban történt: Házkörüli munka során a hüvelykujjam körme erős ütést kapott, ezért kezdett kialakulni a fekete köröm effektus. 5. napja kenem a körmömet a Balzsammal, és a feketeség "felszívódott"-ezt nem tudom máshogyan fogalmazni (másnap reggel már nem is fájt). 15 éve ismerem és használom a Balzsamot, de a mai napig meglepődök a hatásosságán. Tény, hogy az "aktív" elnevezés nem véletlenül van a nevében.


Nagyon meg vagyok elégedve a balzsammal. A kérdésem az, hogy mennyi ideig lehet folyamatosan szedni szájon át /napi kétszer/? Kell-e esetleg időközönként pihenőt tartani? Van-e a folyamatos fogyasztásának káros hatása? Előre is köszönöm a választ.

Örülök hogy elégedett a Balzsammal. Édesanyám 15 éve epe műtéten esett át, minek következtében bizonyos ételek fogyasztása lehetetlenné vált. Ekkor volt egy termékbemutatón, ahol megismerte az Aktív Balzsamot és elkezdte szájon át fogyasztani. Rövid időn belül rendbe jött tőle, és a mai napig eszik Balzsamot amikor olyan ételt fogyaszt. Talán ez a legjobb bizonyítéka annak hogy a balzsamnak semmiféle káros hatása nincs (hosszútávon sem). És nem lehet "túl adagolni" sem :)


Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy pajzsmirigy alul-működés esetén lehet-e használni az aktív balzsamot és hogyan? Ha igen, mikor várható javulás?Köszönöm.

V: Az Aktív Balzsam külsőleg alkalmazható orvosi felügyelet mellett, pajzsmirigy kezelésre. Nehéz megmondani hogy mikor várható javulás, hiszen minden szervezet másként reagál. Továbbá ajánlom figyelmébe a Magnátor nevű mágneskockát, ami tapasztalatok alapján eredményes a pajzsmirigy és egyéb kiválasztó-szervi elváltozások otthoni kezelésében. 


Gyermekemnek az orrnyergén a szeméhez közel van egy borsónyi zsírcsomó. A szem közelsége miatt javasolható az aktív Balzsam használata? Van pozitív visszajelzésük zsírcsomó elmulasztásában?Mennyi idő alatt múlhat el egy zsírcsomó?
válaszukat előre is köszönöm

V: Attól függően hogy zsír csomó, esetleg értágulat, illetve egyéb szöveti elváltozásról van szó, az Aktív Balzsam hatása eltérő időt vehet igénybe (1-2 héttől néhány hónap is lehet!). Használata minden esetben javasolt. Sem a szem közelsége, sem pedig az életkor nem jelent akadályt az alkalmazás során. Családunkban is baba születése várható, és már most biztos hogy az Aktív Balzsamot használjuk majd mindig amikor valamiféle krémre lesz szükség ( főként popsikrém helyett). Mindenesetre azt javaslom keressen fel szakembert, aki biztos diagnózist állíthat fel Önnek arról, hogy mivel áll szemben a gyermek(akkor is ha most nem érez fájdalmat). Az Aktív Balzsam hatásos gyulladás csökkentő, és tapasztalatok szerint eloszlatja a kinövéseket, csomókat(aranyeres és zsír csomókat, szemölcsöket is).
Végbélrepedés esetén milyen kúppal a leghatásosabb? Tisztelettel Tünde.


Végbélrepedés esetén milyen kúppal a leghatásosabb? Tisztelettel Tünde.

V: A Sperti kúp áll legközelebb az igazsághoz. Ma a piacon forgalomban lévő "legtermészetesebb" kúp-készítmény. A "hatékonyság" más kérdés, de ebben az esetben nem is ez fontos.Üdvözlöm! Édesanyámnak lábszárfekélye van,jelenleg lézeres kezelést kap de a seb körül nagyon gyulladt piros a lába. Különböző krémeket javasol neki az orvos inkább csak kísérletezik vele szerintem mert már nagyon viszked a bőre tetőtőll talpig,amibe lassan már beleőrül.Kérdésem az lenne,hogy ő használhatja ezt a krémet?Segítene-e neki a gyógyulásban?

V: Ismerőseim között volt egy idősebb úriember, akinek nagyon súlyos lábszárfekélye volt mindkét lábán. Őt (is) sikerrel kezelték az alábbi intézményben: http://sebcentrum.hu/lap/ismerteto/mit/index

Kérem vegye fel velük a kapcsolatot, és tájékoztassa őket édesanyja állapotáról:

Glász-Med Kft.
Környe

Telefon: 06-34-473-030
Mobil: 06-30-9022-154
Fax: 06-34-473-030, 06-34-474-127
Email: info(a)sebcentrum.hu, glaszmed(a)t-online.hu

Az Aktív Balzsamot kizárólag a szakorvosi kezelés mellett, és az orvos tudtával szabad alkalmazni (amennyiben jóvá hagyja).

Lányomnak olyan problémája van, végbéltől vissza, kb:10cm-re van a végbele körkörösen fel repedve.lyime koros volt, 3-évesen rengeteg antibiotikumot kellett szedni évekig, állítolag ezért repedt meg a végbél belülről. Érdeklődni szeretnék mit tanácsol,mert most nagyon vérzik a végbélnél, hiába megyünk orvoshoz,nem adnak semmit.Köszönöm tanácsát.

V: Rendkívül súlyos esetekben is alkalmaztak már aktív Balzsamot (belülről is, orvosi felügyelet mellett). Azt tanácsolom Önnek, mutassa meg háziorvosuknak az Aktív Balzsamot, -kérje ki véleményét- és az ő tudtával kezdjék meg a kezelést kívülről -ahogyan ezt más krémmel is tennék. Nem tudom mit takar az hogy az orvosok "nem adnak semmit", azonban ilyenkor felmerülhet a kérdés, hogy valóban csak az orvosok segíthetnek rajtunk? Esélyt kell adni az alternatív gyógymódoknak, azonban ezt mindig a kezelő orvos tudtával kell megtenni. 


Szeretném ha tájékoztatást kapnák a balzsam fő hatóanyagairól,nem fontos a pontos összetételét leirni

V: Az Aktív Balzsam fő hatóanyagaként, a Ginkgo Biloba levél-kivonatot lehetne kiemelni. Azonban ez önmagában még nem lenne különösebben érdekes, hiszen rengeteg termék van a piacon amiben megtaláljuk ezt az összetevőt. A titok a többi (gondosan válogatott) összetevővel jelentkező szinergens hatás (egymást erősítik a hatóanyagok). Ez az oka annak, hogy az Aktív Balzsamhoz hasonlóan hatékony készítmény jelenleg nem igen található.


Köszönöm szépen, megkaptam ma az aktív balzsamot, külsőleg máris használatba vettem. :)
Még egy kérdésem lenne, - bár lehet hülyeség - ha más gyógyszert is szedek (vastagbélgyulladásra), van-e esetleg rá hatással amikor reggel és este borsónyit beveszek belőle az aranyeres vérzésemre, vagy ilyen tapasztalatuk nincs.

V: Sokan megkérdezik- jogosan- hogy más készítményekkel keverve hogyan hat a balzsam, illetve megváltozik-e egy adott gyógyszer hatása. Személyes tapasztalatok alapján, -és a hivatalos klinikai vizsgálatokra is támaszkodva- a balzsam "csak" a hatásából veszíthet, azonban káros vagy veszélyes mellékhatást nem okoz -más termékekkel együtt használva. Sőt, kifejezetten csökkentheti egy adott gyógyszer szedésekor jelentkező mellékhatásokat. 

Végeredményben, sajnos vannak gyógyszerek amiket muszáj szedni, hiszen orvosi rendelvényre tesszük.


Tisztelettel megkérdezem,hogy az aktiv balzsam-75ml a tüzfolt eltüntetésére alkalmas-e, nem össze keverendő az égéssel!!!!naevus flammeus,vagy esetleg valamely mértékben csökkentené a fizikai tünetet,tehát halványítaná a foltot. Köszönöm várom mielőbbi válaszukat.

V: Az aktív balzsam sejt szinten hat, és gyakran alkalmazzák seprűvénák halványítására is. A tűzfolthoz hasonlóan a seprűvénák is az elvékonyodott- sérült érfalak miatt láthatóak a bőr felső rétegén. Azért mondom ezt, mivel azt gondolom hogy halványíthatja a balzsam a tűzfoltot, azonban biztosak nem lehetünk benne (én nem rendelkezem ilyen referenciával). Én mindenképpen alkalmaznám tűzfolt halványítására, mivel a balzsam csak javíthat a bőr minőségén.


33. hetes kismama vagyok, és várhatóan császármetszéssel fogom világrahozni a harmadik gyermekem. A kérdésem az volna, hogy a műtéti sebre is lehet-e kenni az Aktív Balzsamot? Ha igen, akkor milyen gyakran érdemes, és meddig kell használni? Mindig le kell törölni és fertőtleníteni a sebet és úgy rákenni, vagy rá lehet kenni az előző rétegre? Előre is köszönöm a segítségüket.

V: Kérem engedje meg hogy saját és közvetlen ismeretségem tapasztalataival segítsek Önnek. Magyarországon az orvosok többsége (egyenlőre) nem ismeri el teljes mértékben az Aktív Balzsamot, mint "műtéti heg kiegészítő kezelésére alkalmas készítmény"-t. Ezt azért mondom, mert szinte biztosan ellenállásba ütközik akkor, amikor kezelőorvosa tanácsát kéri a Balzsamról. A másik oldalon pedig az a több ezer tapasztalat áll -köztük a sajátom is (hegmentesen gyógyult egy komoly vágás)- ami arra késztet hogy minden esetben alkalmazzuk a balzsamot, különösen műtét utáni regenerációra.


Két kérdésem van a balzsammal kapcsolatban: 2 éves gyerek esetében uszodaszemölcs kezelésére eredményesen használható-e? Fülzúgást kb. mennyi idő alatt szünteti meg? Köszönöm válaszukat, üdvözlettel.

V: 2 éves gyermeknél, külsőleg alkalmazható a balzsam. "Hagyományos" szemölcs esetén sok a pozitív visszajelzés, a kezelés eltérően több időt is igénybe vehet esetenként. Uszodaszemölcs esetén is eredményes lehet a balzsam használata, ez esetben is a kitartó és rendszeres használat szükséges. (Sok esetben szükséges lehet a kiváltó tevékenység /pl. uszodai fürdés/ elhagyása is, hiszen valószínűleg ez a táptalaja a megújuló fertőzés veszélynek). Természetesen ajánlott gyermekorvos, illetve bőrgyógyász-szakorvos felkeresése!

A fülzúgást többnyire a fülben található fertőzés- és ebből adódóan váladék- okozhatja. A balzsam külsőleg napi rendszerességgel használva segíthet a gyulladás- fertőzés csökkentésében (elősegítheti a váladék távozását). Sajnos ez nem 1-2 napos folyamat, de mindenképpen érdemes alkalmazni a balzsamot. Tapasztalatok alapján 3-4 hét után már jelentősen javulhat, és akár meg is szűnhet a zúgást kiváltó tényező. Otthoni kezelés esetén is konzultáljon fül orr gégésszel.
  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.