Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Ismerje meg a Tényeket az Aranyér elleni- és egyéb krémekről, kenőcsökről - Miért választják egyre többen az Aktív Balzsamot?
Rengeteg megkeresés ér minket az interneten terjedő kétes weboldalakkal és készítményekkel kapcsolatban. Bárki meggyőződhet egy weboldal „hitelességéről”. Egyszerűen az URL Google-ban történő keresésével azonnali képet kaphatunk egy bizonyos oldalról. Magunk is utána néztünk, és a fórumokon- az egyik leginkább negatív népszerűségnek örvendő weboldalt szakszerűen megvizsgáltuk. Az eredmények elszomorítóak voltak. A fórumot ezen a linken tekintheti meg. Ezúton is köszönjük "Supervisor"-nak, hogy áldozatos munkával küzd az interneten fellelhetõ átverések- csalások ellen. Most jöjjön néhány hasznos gondolat, hogy a továbbiakban mire érdemes odafigyelni!
Bizonyára Önnek is számít az egészsége, ezért kérjük fogadja meg tanácsainkat. Így könnyedén felismerheti az engedély nélkül forgalomban lévő, akár az egészséget is veszélyeztető aranyér elleni és egyéb kenőcsöket- krémeket.
Miért ne vásároljon bizonytalan származású, házilag készített aranyér elleni krémet- kenőcsöt?

Az interneten egyre gyakrabban találkozhatunk, szaktudás nélkül, otthon előállított, aranyér elleni krémmel ill. kenőccsel. Óvakodjon az esetlegesen szennyezett, és bakteriálisan fertőzött, meghatározhatatlan származású alapanyagokból házilagosan előállított készítményektől! Gyakran a konyhában, garázsban húsok és mirelit áruk mellet tárolják a fagyasztott, olcsó, “maszek hozzávalókat". Ez valószínűleg sokkal olcsóbb (ez sem mindig igaz!), mint az engedéllyel rendelkező és folyamatosan ellenőrzött szakszerű gyártásból származó termékek.
Az itt felsoroltak alapján, szinte biztosra vehető, hogy Önnek "online csalókkal" van dolga:
 • A konkrét Cégnév, és elérhetőség nélküli weboldalak szinte 100% bizonyossággal megtévesztést szolgálnak
 • Nem működő telefonszám (ha egyáltalán van), elérhetetlen Ügyfélszolgálat
 • Az aranyér elleni, és egyéb krém ill. kenőcs összetétele nem kerül feltüntetésre a weboldalon
 • OÉTI, illetve egyéb hatósági engedély hiánya
 • Bejegyzett Cégforma hiánya- így elkerülhetőek a hatósági ellenőrzések- szankciók
 • Webáruház helyett, "egyoldalas" értékesítő oldal, szintén elérhetőség nélkül
 • Vásárlási feltételek, Szállítási feltételek részleges, illetve teljes hiánya
 • Internetes fórumokon olvasható nagyszámú negatív visszajelzés
 • Az esetek túlnyomó többségében „külföldiek” állnak a háttérben, ez nyilvánvalóan tovább nehezíti az esetleges „számon kérést”
Az ilyen feltételek mellett vásárolt termék minden valószínűség szerint csalódást fog okozni. Hatása messze elmarad a várttól (sok esetben egészségügyi problémákat is okozhat), ráadásul a pénzünket sem tudjuk „vissza követelni”.
Etikai kérdés: Ingyenesen elérhető tartalomért pénzt kérni?
Az utóbbi években Amerikából indult, és elterjedt "üzleti fogás" az e-book írás. Rendkívül sokféle témában fellelhető ilyen "termék" az interneten. Alapvetően nem is lenne baj az őszinte, hasznos tartalmat értékesítő oldalakkal, azonban az ilyen igen ritkának bizonyul. Többnyire a témában elérhető ingyenes tudásanyag összesűrítéséről van szó, ami ugyan hasznos lehet, de 2 nap alatt bekövetkező gyógyulást ritkán várhatunk tőle, -sajnos joggal.

Tanácsunk:
Ilyen jellegű elektronikus tartalom vásárlása előtt minden esetben célszerű az adott céget hiteles (szakmai) forrásból ellenőrizni!


Az aranyér kenőcsökről - általánosan

A gyógyszertárakban megvásárolhatóak olyan aranyér elleni (és egyéb) kenőcsök, melyek az esetek túlnyomó részében kőolaj származékot tartalmazhatnak (pl. vazelin, petróleum), egyéb irritatív anyagok: paraffin -lanolin, klórhexidinacetát. Ezek az anyagok a vérzésen keresztül bekerülnek a szervezetbe, és gyakran okoznak további irritációkat és viszketést. Sokan mégis ilyen készítményt választanak, aztán később ugyanezek a termékek gyakran okoznak csalódást.

Vannak "természetes" összetevőjű krémek is, ezek többnyire már képesek produkálni a tőlük elvárt eredményt- több kevesebb sikerrel. Ezen termékek között is vannak minőségi eltérések, (importált gyógyszerek) itt azonban már a pénztárcánk szab határt. Garancia a gyógyulásra persze ekkor sincs.

Fontos leszögezni, hogy az Aktív Balzsam sem csodaszer, és nem képes önmagában az aranyeret meggyógyítani. Viszont a nagyszámú tapasztalatok azt mutatják, hogy az időben elkezdett otthoni kezelés, diéta, és gyógynövény alapú krém alkalmazása mellett (rendszeres használat esetén) eredményes lehet.

Egyre inkább növekszik az igény a természetes összetételű készítmények iránt. Ez talán nem véletlen, hiszen sokan tapasztalják, hogy a régi gyógyszertári kenőcsök-krémek már nem felelnek meg az elvárásoknak.

Bármilyen megoldás mellett döntünk, körültekintően kell megválasztani az otthoni aranyér kezeléshez használt készítményeket. Lehetőség szerint kerülni kell a vegyszer alapú kenőcsök és egyéb készítmények alkalmazását. Szintén fontos a rostban gazdag táplálkozás, és a stressz mentes élet. Ez utóbbi sajnos nem "megvásárolható".
 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.KÉRDÉS
Belső aranyér esetén milyen kúpot jó használni, amire rá kell kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Belső aranyér esetén, az Ön orvosa által javasolt és felírt kúpot alkalmazza. Az aktív Balzsam bármelyik kúppal alkalmazható, a fő szempont azonban az, hogy a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazza a kúp(természetes összetevőjű). Ez lényeges szempont a kívánt hatás érdekében.
 • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
 • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
 • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.