Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Tapasztalatok az Aranyér otthoni kezeléséről - Aktív Balzsammal
J. Géza

Az ülõmunka, a stressz és a rendszertelen táplálkozás meghozta az eredményt, egy súlyos végbélrepedés sikerült összehozni. Sok utánaolvasás után megrendeltem az Aktív Balzsamot. Kevés bizalommal kezdtem el használni, mivel annyi átverésrõl hallani, hogy nem nagyon hisz már az ember az internetrõl rendelt készítmények eredményességében. Mire a tubus kiürült, nagyon sokat javult az állapotom. Sokat segített, hogy a táplálkozásra és a folyadékbevitelre is figyeltem, de az Aktív Balzsam hatása nem vitatható el. Mindenféle kenõcsöt használtam már a problémámra, tízezreket költöttem el eddig feleslegesen. Összegezve, mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küszködik, ha nekem segített, másnak is fog!
További fontos információ a Herba Gold Aktív Balzsamról
Miért alkalmazható a gyógynövény kivonatokat tartalmazó Aktív Balzsam aranyér otthoni kezelésére?


Rendben van a diétája, eleget mozog, tornázik, esetleg aranyér műtéten is túl van? Előfordulhat hogy mindezek ellenére nem szűnnek az aranyér tünetei. 

Lehetséges hogy Önnek is arra a kis pluszra van szüksége, amit az Aktív Balzsam képes nyújtani.

1994-es forgalomba helyezését követően az Aktív Balzsamról hamar kiderült, hogy az aranyér tüneteinek enyhítésére (is) használható.  Hogy pontosan még mire használható, itt elolvashatja

Akár aranyér ellni kenőcsként, akár általános bőrápolóként használjuk, az Aktív Balzsam kiváló választás az egész Család részére. Ahogyan a neve is mutatja, biológiailag aktív anyagokat tartalmaz, ezért energetizáltsága- mely műszerekkel kimutatható- segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát. 

Az aranyér kenőcsök a legtöbb esetben az összetételük révén lépnek reakcióba a sejtekkel, ez pedig személyenként igen eltérő hatásokat eredményezhet. Az Aktív Balzsam, aktív összetevői segítségével készteti a sejteket a normális(egészséges) működésre. E mellett kiváló hidratáló, illetve hámosító hatású, ami az aranyér esetén, -különösen végbélrepedés kezelésénél- a sebgyógyuláshoz elengedhetetlen.  Aranyér csomók- duzzanatok, fájdalom és vérzés megszüntetése 

Az aranyér (nodus haemorrhoidalis, hemorrhoid) és végbél berepedés ( anális fisszúra) gyógyulási ideje személyenként eltérő. Az aktív balzsam használatával ez 3-5 naptól néhány hétig tarthat. Kezdeti stádiumban levő aranyér esetén rendkívül rövid gyógyulási időre számíthatunk. Az aranyeres csomók néhány nap kezelés után visszahúzódnak, és megszűnik a feszítő- égető érzés amit a duzzanatok, csomók okoznak. 

Külső aranyér kezelése - akár vérzés esetén is

Használat előtt - hatékonyság növelése 

Szintén bevált, kiegészítő gyógymód lehet a kamilla kivonat/esszenciás meleg fürdő. Ez a relaxációs tevékenység drasztikus módon segítheti a szervezetet a gyógyulásban. Nem egyszerűen mentális nyugalmat biztosít ez a fürdő, hanem a sejtekben indítja be azokat az öngyógyító folyamatokat, amiket stresszes állapotban nem lehetséges. Sajnos kevesen tulajdonítanak jelentőséget az apró részleteknek, pedig ezekből az apró lépésekből áll össze az egész(ség).
Gociman Anita

"Elégedett vagyok a termékkel habár már szerencsére ritkán alkalmazom! Aranyeres probléma miatt rendeltem meg ami a szüléstől keletkezett, nem nagyon hittem benne hogy segíteni fog rajtam de annyira el voltam keseredve végül megrendeltem. Úgy gondoltam nincs mit veszíteni, és remek nagyon jó ez a balzsam-krém! Mindenkinek ajánlani tudom! Azonnal lehetett érezni a hűsítő hatását és két napra rá ahogy meg kaptam a terméket már vissza is húzódott az aranyerem és egy hét múlva mint ha sosem lett volna!Azóta heti egyszer-kétszer be kenem a biztonság kedvéért és semmi bajom azóta! :)"
Tovább a Vásárlói Vélemények oldalra
Külső aranyér esetén a balzsam használata megegyezik más készítményekkel. Felhasználói tapasztalatok szerint erős fájdalomcsillapító hatású. Nagyon fontos hogy a Balzsamot mindig tiszta felületre vigyük fel, és (lehetőség szerint) ne keverjük más aranyér elleni krémekkel, kenőcsökkel. Napi 2-szer javasolt az alkalmazása, súlyosabb esetben 3 alkalommal. Aranyér esetén ha vérzés van a végbél nyílás környékén, ne közvetlenül a „sebbe” kenjük hanem próbáljuk a seb körüli területre bemasszírozni a Balzsamot. 

Hatékony összetevőknek ( Ginkgo Biloba) tudható be, hogy a fájdalom a viszonylag rövid időn belül csökken, majd megszűnik /esetenként több időt is igényelhet! /. A rendszeres használat és a kitartás hozza meg a várva várt eredményt. Az aranyér csomók megszűnése után, megelőzésként használja a balzsamot, így elkerülhető az újabb csomók kialakulása. Azt mindenki tudja, hogy minden esetben „egyszerűbb” és fájdalom mentesebb a megelőzés, mint a hosszadalmas kezelés. Ez a bölcsesség az aranyér esetében is igaz.

Belső aranyér kezelése

A gyógyszertárakban kapható kúpok alkalmazása során tudjuk a Balzsamot alkalmazni. Felhasználóink szerint a Balzsam így hatékonyabbá teszi a kúpot magát, valamint csökkenti majd megszünteti a belső vérzést/fájdalmat. Attól függően, hogy milyen régóta van meg az aranyér, eltérő gyógyulási időre számíthatunk.

Felhasználói tapasztalatok alapján, a Balzsam alkalmas belső fogyasztásra, hiszen összetevői emberi fogyasztásra alkalmas kivonatokból, és növényi olajokból áll /ezért gyakran alkalmazzák gyomorfekély tüneti kezelésére is/ A Balzsam hatóanyagai a gyomorban felszívódva, a vérkeringés által jutnak el a kitüremkedéshez(csomókhoz), így fejthetik ki fájdalom csillapító, gyulladás csökkentő és sebgyógyító hatásukat. Belső aranyér esetében nagyon fontos a belső gyulladás csökkentése, ezt megnövelt lenmagolaj bevitellel is tovább segíthetjük.

Aranyér kezeléséhez használt gyógynövény alapú krém esetén is a fő szempont, hogy a készítmény vérzés esetén is biztonságos és hatékony legyen. Talán ez is az oka annak, hogy egyre inkább növekszik az igény a természetes hatóanyagú krémek iránt.
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.KÉRDÉS
Belső aranyér esetén milyen kúpot jó használni, amire rá kell kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Belső aranyér esetén, az Ön orvosa által javasolt és felírt kúpot alkalmazza. Az aktív Balzsam bármelyik kúppal alkalmazható, a fő szempont azonban az, hogy a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazza a kúp(természetes összetevőjű). Ez lényeges szempont a kívánt hatás érdekében.KÉRDÉS
Fájdalomérzet nélküli külső aranyér esetén mennyire hatásos a Balzsam?

VÁLASZ
Amennyiben csomók-kitüremkedések vannak az érintett területen, viszont fájdalom nincs, akkor szerencsére nagyon az elején tart a dolog. Ilyenkor a leghatékonyabb a Balzsam. A csomókat napok(3-4) alatt eloszlatja. Hozzáteszem, szomorú tapasztalat hogy a nem kellő időben elkezdett kezelés eredménye néhány hónapon belül végbél repedést is eredményez(het).


Tovább a Vásárlói Vélemények oldalra
Plasztikai és Sebészeti beavatkozások valamint aranyér és végbél műtét után elősegíti a sebgyógyulást, és csökkenti/ megszünteti az ilyenkor erős fájdalmat.

FONTOS - Tájékoztató az Aktív Balzsammal kapcsolatban

A Bionet név Biyovisre változott. Az Aktív Balzsam csomagolásán ezért Biyovis HERBA GOLD Aktív Balzsam olvasható. /kereskedelmi forgalomban olyan mint "Bionet" balzsam, már nem kapható/.

Természetesen ugyanaz a nagyszerű készítmény van a tubusban, amit a világ már 1994-óta Bionet Aktív Balzsamként ismer. Továbbá a csomagoláson nincs külön feltüntetve hogy "aranyér kezelésére". Ennek oka, hogy az EU-ban kizárólag gyógyszerészeti készítményeken lehet funkcionális hatásra utaló tájékoztatást megjelölni. Ezért az Aktív Balzsam Vásárlói visszajelzések alapján lett kategorizálva, mivel számos tapasztalat érkezett aranyér, ekcéma, időskori viszketegség, illetve égési sérülések otthoni kezeléséről. 
  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.