Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos tanácsokat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam Bio Üzletek Listája
BioCenter Portál
Aktív Balzsam Vélemények
BioCenter Nr1. Csomag:  Biyovis Tea és Herba Gold Aktív Balzsam
-Aranyér és végbélrepedés otthoni kezelése, kizárólag felhasználói tapasztalatok alapján  

Tudta?

A végbél repedés tünetei a legtöbb esetben, a nem megfelelően kezelt aranyér után 1-2 hónapon belül jelentkezhetnek. Végbél repedés persze kialakulhat előzetes aranyér betegség nélkül is, melynek kiváltó oka lehet a nem megfelelő táplálkozás és széklet.

Ne vesztegessen több értékes időt, kezdje el a kezelést otthonában, minél előbb!
BioCenter Nr1. Csomag (1-2 havi kezelésre)
A legjobb krém, kenőcs vagy Balzsam sem nyújthat teljes körű megoldást abban az esetben, ha a széklet állaga és rendszeressége szélsőséges. Az aranyér tüneteinek enyhítéséhez fontos az emésztő rendszerünk karbantartása is.

Vásárlóink tapasztalataira támaszkodva állítottuk össze a BioCenter Nr1. csomagot. A csomagban található Biyovis Tea optimális összetételének köszönhetően jótékonyan hat az emésztésre, és segít normalizálni a székletet. Így nagyban hozzájárul az otthoni aranyér kezelés sikeréhez.
Miért jelenthet még biztosabb segítséget a Biyovis Tea és az Aktív Balzsam az aranyér és végbélrepedés otthoni kezelésében?
A csomagban található Biyovis Tea - megfelelő mennyiségben történő fogyasztása esetén- nagymértékben segíthet helyre állítani az emésztést. Ez természetesen a széklet állagának noramalizálódását is elősegíti. 

A Biyovis Tea általános tisztító- salaktalanító hatása már csak egy "hasznos plusz". Ugyanakkor azt tanácsoljuk, hogy a Nr1. csomag alkalmazása- fogyasztása alatt kerülje a cukrozott élelmiszerek, és a vörös húsok fogyasztását. Amíg a szervezetünk ezen anyagok lebontásával "küszködik", gyakorlatilag a regenerálódástól veszi el az energiát.
Milyen területen lehet még jótékony hatású a Biyovis Tea (Nr.1 csomag)?
Szoptatós Kismamák gyakori problémája az elégtelen anyatej- termelődés. A Biyovis Tea fogyasztásának hatására megindulhat, -megnövekedhet az emlőkben az anyatej termelődése (ezt felhasználói tapasztalatok támasztják alá). Ugyanakkor az Aktív Balzsam jó szolgálatot tehet a terhességi csíkok, és striák otthoni kezelésében is. A Balzsam szintén kiváló segítség a szülés előtt, és után kialakult aranyér, illetve gátrepedés tüneteinek enyhítésére.
Tapasztalatok, vélemények
Sz.J. Mihálytelek
Probléma: Bélprobléma, gyomorégés
Elkezdtem inni a Bionet Teakeveréket, naponta 1,5 litert. Rendeződtek a bélproblémáim és a gyomorégés teljesen megszűnt és meglepődve tapasztaltam, hogy 5kg-ot fogytam. (H/K020/019/08)

Nagy Andrea
Egyik vásárlónk fogyási céllal Bionet Teakeveréket vásárolt magának. A fogyás terén is ért el eredményeket, de az örömöt és a megelégedettséget az adta számára, hogy a tea fogyasztása mellett megszűnt az aranyérproblémája.

Nagyfejő Tamásné
Probléma: Emésztési probléma
Emésztési problémáim, szívbetegségem van. Rengeteg gyógyszert szedek. Elkezdtük férjemmel együtt inni a Bionet Teakeveréket. Négy napig nagyon fájt a hasam, de az ötödik napon úgy ébredtem, mint akit kicseréltek. Jó volt a közérzetem, könnyebben mozogtam. Feltűnt, hogy vízhajtó nélkül is rengeteg víz távozik, ami persze könnyített a szívemen is. Férjem pedig arról számolt be nekem, hogy amióta a teát issza, jobban tud aludni.

Kiss Lászlóné
Probléma: általános közérzet
Emésztési nehézségeim voltak. Fájt a gyomrom egy-egy nehezebb ebéd után felpuffadtam. Több olyan étel is volt, amit egyáltalán nem mertem megenni (pl. A káposztaféleségek). Amióta a Bionet teakeveréket rendszeresen fogyasztom, megszűntek emésztési nehézségeim, nem fáj a gyomrom, nincs puffadás. 

 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.
Herba Gold Aktív Balzsam           OÉTI engedély szám: 3649/2005
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu
Jogi nyilatkozat

A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

Tudomásunkra jutott, miszerint sokan használják gyomorfekély tünetmentesítésére az Aktív Balzsamot, továbbá a Vásárlók tapasztalata, hogy az aktív balzsam szájon át történő fogyasztása jótékony hatással lehet a belső aranyér regenerálódása során. (Ez az információ kizárólag Vásárlói visszajelzés alapján kerül feltüntetésre).
BioCenter Egészség Portál. © 2014 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu