Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
BioCenter Nr1. Csomag:  Biyovis Tea és Herba Gold Aktív Balzsam
-Aranyér és végbélrepedés otthoni kezelése, kizárólag felhasználói tapasztalatok alapján  
Tudta?

A végbél repedés tünetei a legtöbb esetben, a nem megfelelően kezelt aranyér után 1-2 hónapon belül jelentkezhetnek. Végbél repedés persze kialakulhat előzetes aranyér betegség nélkül is, melynek kiváltó oka lehet a nem megfelelő táplálkozás és széklet.

Ne vesztegessen több értékes időt, kezdje el a kezelést otthonában, minél előbb!
BioCenter Nr1. Csomag (1-2 havi kezelésre)
A legjobb krém, kenőcs vagy Balzsam sem nyújthat teljes körű megoldást abban az esetben, ha a széklet állaga és rendszeressége szélsőséges. Az aranyér tüneteinek enyhítéséhez fontos az emésztő rendszerünk karbantartása is.

Vásárlóink tapasztalataira támaszkodva állítottuk össze a BioCenter Nr1. csomagot. A csomagban található Biyovis Tea optimális összetételének köszönhetően jótékonyan hat az emésztésre, és segít normalizálni a székletet. Így nagyban hozzájárul az otthoni aranyér kezelés sikeréhez.
Miért jelenthet még biztosabb segítséget a Biyovis Tea és az Aktív Balzsam az aranyér és végbélrepedés otthoni kezelésében?
A csomagban található Biyovis Tea - megfelelő mennyiségben történő fogyasztása esetén- nagymértékben segíthet helyre állítani az emésztést. Ez természetesen a széklet állagának noramalizálódását is elősegíti. 

A Biyovis Tea általános tisztító- salaktalanító hatása már csak egy "hasznos plusz". Ugyanakkor azt tanácsoljuk, hogy a Nr1. csomag alkalmazása- fogyasztása alatt kerülje a cukrozott élelmiszerek, és a vörös húsok fogyasztását. Amíg a szervezetünk ezen anyagok lebontásával "küszködik", gyakorlatilag a regenerálódástól veszi el az energiát.
Milyen területen lehet még jótékony hatású a Biyovis Tea (Nr.1 csomag)?
Szoptatós Kismamák gyakori problémája az elégtelen anyatej- termelődés. A Biyovis Tea fogyasztásának hatására megindulhat, -megnövekedhet az emlőkben az anyatej termelődése (ezt felhasználói tapasztalatok támasztják alá). Ugyanakkor az Aktív Balzsam jó szolgálatot tehet a terhességi csíkok, és striák otthoni kezelésében is. A Balzsam szintén kiváló segítség a szülés előtt, és után kialakult aranyér, illetve gátrepedés tüneteinek enyhítésére.
Tapasztalatok, vélemények
Sz.J. Mihálytelek
Probléma: Bélprobléma, gyomorégés
Elkezdtem inni a Bionet Teakeveréket, naponta 1,5 litert. Rendeződtek a bélproblémáim és a gyomorégés teljesen megszűnt és meglepődve tapasztaltam, hogy 5kg-ot fogytam. (H/K020/019/08)

Nagy Andrea
Egyik vásárlónk fogyási céllal Bionet Teakeveréket vásárolt magának. A fogyás terén is ért el eredményeket, de az örömöt és a megelégedettséget az adta számára, hogy a tea fogyasztása mellett megszűnt az aranyérproblémája.

Nagyfejő Tamásné
Probléma: Emésztési probléma
Emésztési problémáim, szívbetegségem van. Rengeteg gyógyszert szedek. Elkezdtük férjemmel együtt inni a Bionet Teakeveréket. Négy napig nagyon fájt a hasam, de az ötödik napon úgy ébredtem, mint akit kicseréltek. Jó volt a közérzetem, könnyebben mozogtam. Feltűnt, hogy vízhajtó nélkül is rengeteg víz távozik, ami persze könnyített a szívemen is. Férjem pedig arról számolt be nekem, hogy amióta a teát issza, jobban tud aludni.

Kiss Lászlóné
Probléma: általános közérzet
Emésztési nehézségeim voltak. Fájt a gyomrom egy-egy nehezebb ebéd után felpuffadtam. Több olyan étel is volt, amit egyáltalán nem mertem megenni (pl. A káposztaféleségek). Amióta a Bionet teakeveréket rendszeresen fogyasztom, megszűntek emésztési nehézségeim, nem fáj a gyomrom, nincs puffadás. 

 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.