Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Herba Gold Biyovis (Bionet )Aktív Balzsam:        
fő hatóanyagai, és széles körű felhasználási módjai
Szinergens hatás - Az Aktív Balzsam hatóanyagainak harmóniája
Az Aktív Balzsam mélyen a bőr felszíne alatt is kifejti jótékony hatását, kiváló eredménnyel hasznosítható sokféle bőrelváltozás tünetmentesítésére, aranyér és végbél repedés kezelésére, belgyógyászati problémák kezelésére ideg- ,izom- ,és ízületi fájdalmak és gyulladások csökkentésére, sebek, égési sérülések kezelésére. Gondosan válogatott természetes hatóanyagai szinergens kölcsönhatásban vannak. Ez teszi lehetővé, hogy a Balzsam összetevői molekuláris szinten is kifejtsék kedvező hatásukat

Az Aktív Balzsam gyártása szigorú mikrobiológiai ellenőrzés mellett és ISO9001 minőségbiztosításban történik.
Először is, honnan származik ez a krém?

Ez a készítmény több ezer éves múltra visszatekintő japán népi gyógyászat tapasztalatai alapján készült, sokoldalú felhasználásra alkalmas gyógyhatású krém, melynek rendkívüli hatásosságát a modern orvostudomány is igazolta. Hatóanyagai Japán és Kína őshonos növényeiből, többek között az ezer évig is elélő, az egészséges élet szimbólumaként tisztelt Ginkgo Biloba páfrányfenyő leveleinek kivonatából készül, mely más speciális gyógynövényekkel kiegészítve rendkívül jó gyulladás csökkentő, fertőtlenítő, sebgyógyító ,hámosító ,szabadgyök lekötő , sejt regeneráló hatással bír. Standardizált gyógynövény készítmény, kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal. 


A páfrányfenyő nagyon előnyös a vérkeringésre és a központi idegrendszerre kifejtett hatása miatt. Fokozza a verőerek rugalmasságát, ily módon javítva az agy és a végtagok vérellátását. Gátolja a vérrögképződést, ezenfelül antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, vagyis hatékonyan képes szembeszállni a szabadgyökök pusztító hatásaival, így védi a sejteket. 
Ginkgo Biloba - Páfrányfenyő
Herba Gold Aktív Balzsam felhasználási lehetőségei
Az alábbi tájékoztató anyag sok ezer hazai és külföldi Aktív Balzsam használó tapasztalatain alapul. A dokumentum megtekintéséhez kérem kattintson alul a letöltés ikonra!
  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.