Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos tanácsokat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam Bio Üzletek Listája
BioCenter Portál
Aktív Balzsam Vélemények
Herba Gold Aktív Balzsam - Orvosi Szakvélemény
Klinikai vizsgálat sorozat eredménye
​A nyolcvan főn elvégzett vizsgálatsorozat eredményeiből megállapítható:

"A Biyovis (Bionet) balzsam az alsó végtag keringési elégtelenségét követően kialakult statis ekzemában és bőr szárazságban, a pattanásos arcbőr kezelésekor kialakult száraz, vízhiányos, extrém arcbőr szárazságban, valamint gyermekkori atópiás bőr szárazságban sikeresen, eredményesen használható. Időskori bőrviszketésben teljesen megszünteti a bőr szárazságát, és az ezt követő a normál életvitelt megakadályozó bőrviszketést. Az egy hónapos kezelés végére is már határozottan javult a bőr turgora, csökkent elvékonyodása, növekedett rugalmassága. Allergiás bőrreakciót egyetlen esetben sem észleltünk." 

                                                                 Dr. Molnár László, az orvostudományok kandidátusa 

Ma már orvosi körökben is ismert, és elterjedt az Aktív Balzsam használata.

Sok hazai és külföldi szakember ismeri és alkalmazza páciensei körében, különböző bőr problémák és végbél betegségek / aranyér, sipoly, végbéltáji berepedés /kiegészítő kezelésére. A szakorvosi ellátás minden esetben szükséges lehet, ugyanakkor elkerülhetetlen valamilyen krém használata a sejtek regenerálására. Ilyenkor a megfelelő készítmény kiválasztása döntő szerepet játszik a gyógyulási folyamat végső kimenetelében. A megfelelő tájékozottság sokat segíthet ebben a helyzetben.
Dr. Molnár László szakvéleménye az Aktív Balzsamról
"Az Aktív Balzsam felhasználhatósága széles körű, a test bármely részén hatásosan alkalmazható. Acne vulgarisra, időskori bőrviszketegségre, végtagok keringésének javítására gyakorolt kiváló hatása klinikailag igazolt. Ellenjavallatok - Mellékhatások: nem ismeretesek " A Herba Gold Aktív Balzsam pozitív hatása aranyér és végbélrepedés otthoni kiegészítő kezelésére, rendkívül nagyszámú Felhasználói visszajelzés alapján igazolt.
A Biyovis termékek megbízható orvosi hátterét az alábbi 
együttműködő szakemberek garantálják:
      Dr. Bérci István

 • Gyógynövény Szövetség és Terméktanács alelnöke
 • Étrendkiegészítők, Gyártók és Forgalmazók Tagozatának elnöke
 • Vezetőségi tag az Európai szövetségben illetve a világszövetségben
 • Az ő cége biztosítja a táplálék kiegészítőket.
       Dr. Bakanek György

 • GYISM főtanácsadója és a MOB címzetes főtanácsosa
 • Nemzetközileg elismert orvos szakember, 
 • A teljeskörű, illetve a káros mellékhatások nélküli egészségmegőrzés elkötelezett híve
     Dr. Csiszár Róbert

 • MOBOT elnöke
 • MED-SYSTEM Oktatási Központ Igazgatója
Dr. Török Szilveszter
Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének elnöke.


Daróczi Zoltán
Magyar Természetgyógyász Szövetség képviselője


Dr. Nádori Pálné
A Herbária Rt. Fejlesztési igazgatója volt. 1996 óta pedig a Balzsam Labor cég tulajdonosa. Ez a cég állítja elő a mester kozmetikumokat, az Aktív Balzsamot, az energetizáló krémeket, a haj- és a testápoló készítményeket, fogápoló családot.


​Dr. Lóránt József
Az európai szinten újdonságnak számító réztextíliák kifejlesztője és gyártója.


Safranyik Balázs
A Magnetoterápiás termékcsalád fejlesztője és gyártója.
A találmányait használja többek közt a NASA és a NATO is.


Kapus Katalin
Természetgyógyász

A Biyovis készítményeinek fejlesztésében és gyártási folyamatában Magyarország elismert szakértői közreműködnek. Többek között ez a tény is garantálja Vásárlóink, és Ügyfeleink folyamatos elégedettségét.

Amennyiben Önnek kérdése van az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, bátran küldje el nekünk. Mi továbbítjuk az illetékes szakemberek felé, és elmondható, hogy rövid időn belül minden kérdésre kompetens választ tudunk adni.

                                                                     Tovább a Gyakori Kérdések oldalra

Herba Gold Aktív Balzsam 75ml
 • Energetizált és sejt szinten hat a problémás testrészre
 • Nem tartalmaz mesterséges vegyszereket, kizárólag természetes hatóanyagokból készül, ezért nincs mellék hatása 
 • Nyílt sebesedés és vérzés esetén is biztonsággal alkalmazható.
 • A legtöbb esetben rendkívül rövid időn belül tapasztalható az aranyér és végbélrepedés állapotának javulása, illetve megszűnése
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam
 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.KÉRDÉS
Belső aranyér esetén milyen kúpot jó használni, amire rá kell kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Belső aranyér esetén, az Ön orvosa által javasolt és felírt kúpot alkalmazza. Az aktív Balzsam bármelyik kúppal alkalmazható, a fő szempont azonban az, hogy a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazza a kúp(természetes összetevőjű). Ez lényeges szempont a kívánt hatás érdekében.


Herba Gold Aktív Balzsam           OÉTI engedély szám: 3649/2005
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu
Jogi nyilatkozat

A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

Tudomásunkra jutott, miszerint sokan használják gyomorfekély tünetmentesítésére az Aktív Balzsamot, továbbá a Vásárlók tapasztalata, hogy az aktív balzsam szájon át történő fogyasztása jótékony hatással lehet a belső aranyér regenerálódása során. (Ez az információ kizárólag Vásárlói visszajelzés alapján kerül feltüntetésre).
BioCenter Egészség Portál. © 2014 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu