Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Herba Gold Aktív Balzsam - Orvosi Szakvélemény
Klinikai vizsgálat sorozat eredménye
​A nyolcvan főn elvégzett vizsgálatsorozat eredményeiből megállapítható:

"A Biyovis (Bionet) balzsam az alsó végtag keringési elégtelenségét követően kialakult statis ekzemában és bőr szárazságban, a pattanásos arcbőr kezelésekor kialakult száraz, vízhiányos, extrém arcbőr szárazságban, valamint gyermekkori atópiás bőr szárazságban sikeresen, eredményesen használható. Időskori bőrviszketésben teljesen megszünteti a bőr szárazságát, és az ezt követő a normál életvitelt megakadályozó bőrviszketést. Az egy hónapos kezelés végére is már határozottan javult a bőr turgora, csökkent elvékonyodása, növekedett rugalmassága. Allergiás bőrreakciót egyetlen esetben sem észleltünk." 

                                                                 Dr. Molnár László, az orvostudományok kandidátusa 

Ma már orvosi körökben is ismert, és elterjedt az Aktív Balzsam használata.

Sok hazai és külföldi szakember ismeri és alkalmazza páciensei körében, különböző bőr problémák és végbél betegségek / aranyér, sipoly, végbéltáji berepedés /kiegészítő kezelésére. A szakorvosi ellátás minden esetben szükséges lehet, ugyanakkor elkerülhetetlen valamilyen krém használata a sejtek regenerálására. Ilyenkor a megfelelő készítmény kiválasztása döntő szerepet játszik a gyógyulási folyamat végső kimenetelében. A megfelelő tájékozottság sokat segíthet ebben a helyzetben.
Dr. Molnár László szakvéleménye az Aktív Balzsamról
"Az Aktív Balzsam felhasználhatósága széles körű, a test bármely részén hatásosan alkalmazható. Acne vulgarisra, időskori bőrviszketegségre, végtagok keringésének javítására gyakorolt kiváló hatása klinikailag igazolt. Ellenjavallatok - Mellékhatások: nem ismeretesek " A Herba Gold Aktív Balzsam pozitív hatása aranyér és végbélrepedés otthoni kiegészítő kezelésére, rendkívül nagyszámú Felhasználói visszajelzés alapján igazolt.
A Biyovis készítményeinek fejlesztésében és gyártási folyamatában Magyarország elismert szakértői közreműködnek. Többek között ez a tény is garantálja Vásárlóink, és Ügyfeleink folyamatos elégedettségét.

Amennyiben Önnek kérdése van az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, bátran küldje el nekünk. Mi továbbítjuk az illetékes szakemberek felé, és elmondható, hogy rövid időn belül minden kérdésre kompetens választ tudunk adni.

                                                                     Tovább a Gyakori Kérdések oldalra

Herba Gold Aktív Balzsam 75ml
  • Energetizált és sejt szinten hat a problémás testrészre
  • Nem tartalmaz mesterséges vegyszereket, kizárólag természetes hatóanyagokból készül, ezért nincs mellék hatása 
  • Nyílt sebesedés és vérzés esetén is biztonsággal alkalmazható.
  • A legtöbb esetben rendkívül rövid időn belül tapasztalható az aranyér és végbélrepedés állapotának javulása, illetve megszűnése
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam