Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos tanácsokat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam Bio Üzletek Listája
BioCenter Portál
Aktív Balzsam Vélemények
A C vitamin kiemelt fontossága megfázás, aranyér és más betegségek megelőzésében
Az aszkorbinsav (ascorbic acid) egy antioxidáns tulajdonságú szerves sav. 
Ez az anyag, az L-enantiomere, más néven C-vitamin
A megfázást okozó vírusok nem csak téli (hideg) időben vannak jelen, hanem a legnagyobb melegben,- nyáron is- körül vesznek minket. Megfázás tüneteit azért érzékeljük ritkábban a nyári időszakban, mivel a természetes gyümölcs és zöldség bevitel megnő, ezért a C vitamin bevitel is emelkedik. Ennek ellenére, még mindig lehet C vitamin hiányunk, aminek sokszor egyenes következménye a megfázás, és egyéb immunrendszer betegség fellépése. Helytelen- rost szegény- táplálkozással kombinálva, ennek a vitaminnak a hiánya gyakran járul hozzá aranyeres panaszok kialakulásához is. Aki rendszeres orrfolyással, torokfájással küszködik a nyári időszakban, nyilván belátja a C vitamin fontosságának szerepét- évszaktól függetlenül. Sokan meglepődve tapasztalják, hogy egy esetleges betegeskedő időszak után, a rendszeres C vitamin bevitel nagyban képes megakadályozni ezeket a tüneteket- megbetegedéseket. 

C vitamin hiány során fellépő betegség a skorbut. Jellemzője a kiszáradt bőr, emésztési zavarok, fogínysorvadás (fogínyvérzés), következtében meglazult fogak. Hosszabb időn, (éveken, évtizedeken) keresztül fennálló C-vitamin-hiány esetén rendkívüli mértékben megemelkednek a szív- és érrendszeri kockázatok vagy a rák kialakulásának veszélyei. Például az érelmeszesedés és a szívroham kialakulásának egyik közvetlenül visszavezethető oka lehet ennek a vitaminnak a hiánya.


Milyen egészségügyi kockázatokat jelenthet a C-vitamin hiánya
Miben található a legtöbb C vitamin?
A patikában, ahogyan az ismert vicc szól :) A C vitamint azonban természetes formában legkoncentráltabban például a csipkebogyó tartalmazza. Ezért is érdemes  ilyen összetételű készítményeket fogyasztani- napi rendszerességgel, hiszen a felszívódás a szerves összetétel miatt ingen magas szintet érhet el. Kiváló minőségű szerves C vitamin bevitelt tesz lehetővé az LC-Vitamin cseppek (BIYOVIS). További C vitaminban gazdag élelmiszerek: zöldpaprika, paradicsom, burgonya, fejes saláta, káposzta, brokkoli, kelbimbó, karfiol. Friss gyümölcsökben: áfonya, som, szeder, ribizli, hecsedli vagyis a csipkebogyó, narancs, citrom, grapefruit.
C vitamin szedésével hatékonyabban tud immunrendszerünk természetes védekező hatást kifejteni, ami természetesen nagyban hozzájárul mind a szervi, mind pedig a szezonális megbetegedések megelőzésében.
Az ajánlott napi C vitamin bevitel mennyisége
A napi szükséglet minimuma 45–80 mg/nap körül van. A maximumot nehezebb meghatározni, hiszen a testsúly kilogramm értéktől, táplálkozástól, és a napi fizikai megterheléstől erősen függ. Azonban logikus következtetések vonhatók le abból a tényből, miszerint léteznek 1000 mg/ tabletta C vitamin dózisú készítmények. Ilyen koncentrációt,- sőt ezt jóval meghaladó akár 10.000 mg dózist- főként sportolók, és műtét utáni rehabilitációban résztvevő személyeknél alkalmaznak. Több orvos szerint is érdemes túllépni az ajánlott bevitelt, akár 750 mg-ig, azonban efölött megnőhet a vesekő vagy a magas húgysavszint kialakulásának kockázata. Ezt azonban a gyakorlat sok esetben nem támasztja alá, inkább pozitív változásokról számolnak be a kezelt személyek.
A C vitamin szerepe az aranyér kialakulásában, és gyógyításában
A fenti tényezők (testsúly kilogramm érték, táplálkozás, napi fizikai megterhelés) tükrében, a helyesen megállapított napi C vitamin bevitel hozzájárulhat az aranyér és végbélrepedés megelőzéséhez. Nyilván -valóan a kezelés időszakában is hasznos kiegészítő lehet, a szövetek regenerációjának segítésére- gyorsítására. (A szervezetben fellépő folyamatos/részleges C vitamin hiány következtében főszerepet kapnak az izomszövetekkel kapcsolatos sérülések, és a regenerálódás elhúzódása (sok esetben hónapokra, évekre). Aranyér és végbélrepedés esetén érdemes emelt dózisban bevinni ezt a vitamint, odafigyelve a minimum 1 liter/ 1000mg C vitamin folyadék bevitelre.
Rajtunk áll a döntés, miszerint élünk ennek a nagyszerű vitaminnak az előnyeivel, avagy sem. Azt azonban érdemes mérlegelni, hogy egy megfázás esetén, az esetlegesen munkából kiesett hosszú hetek, és környezetünk, családunk esetleges megfertőzése megéri-e a felesleges kockázatot?
Herba Gold Aktív Balzsam           OÉTI engedély szám: 3649/2005
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu
 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.

Jogi nyilatkozat

A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

Tudomásunkra jutott, miszerint sokan használják gyomorfekély tünetmentesítésére az Aktív Balzsamot, továbbá a Vásárlók tapasztalata, hogy az aktív balzsam szájon át történő fogyasztása jótékony hatással lehet a belső aranyér regenerálódása során. (Ez az információ kizárólag Vásárlói visszajelzés alapján kerül feltüntetésre).
BioCenter Egészség Portál. © 2014 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu