Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
A fehér (finomított) cukor fogyasztásakor gombás fertőzések (Candida) alakulhatnak ki testünkben
A candidás fertőzés leggyakoribb tünetei: kellemetlen lehelet, krónikus hasmenés, székrekedés, hasi puffadás, gyakori megfázás. Valamennyi tünet jellemző lehet általánosan legyengült immunrendszer esetében is. Ezen a ponton nyilvánvaló, hogy aranyér és végbélrepedés megelőzése érdekében miért érdemes a fehér cukrot kerülni. Mindennapi táplálkozásunkban a cukorfogyasztás jelentősen befolyásolhatja több betegség jelenlétét életünkben, mint ahogyan azt legtöbben gondolnánk.

Az immunrendszer gyengülésével, a candida gomba gyorsan szaporodik a gazda testben. Ez általában hosszadalmas antibiotikumos kezelések, illetve kórházi tartózkodás után jellemző. Miután az antibiotikumok elpusztítják a jótékony baktériumokat, így védtelenek leszünk a candida szaporodásával szemben. Ehhez társulhat általános vitaminhiány, alultápláltság, depresszió, és egyéb stresszben gazdag életkörnyezet.
Az ellenségnek "több arca" van, ne hagyjuk magunkat megtéveszteni​
A finomított cukrok kereskedelemben kapható változatinak száma végtelen. A barna cukor, nádcukor, és minden lehetséges "színezett" változatuk tökéletes tápanyagot biztosít a gombák számára. Nehéz belátni a nyilvánvalót, de a tünetek enyhítése érdekében kompromisszumokra van szükség. Sajnos az egyszerű szénhidrát tartalmú élelmiszerek (pékáruk, tésztafélék), az emésztés során szintén egyszerű cukrokká alakulnak. 

Az étrendünk megtervezése során ezt figyelembe kell venni.
Mit tehetünk candida fertőzés esetén?
A szervezet alapvetően oxigén segítségével "égeti el" a táplálékot. Ennek hiányában erjedés következik be az emésztőrendszerben, ami tökéletes táptalaj a candida gomba szaporodásához. Napi rendszerességgel végzett aerob jellegű gyakorlatok nem csak a keringést és az állóképességet javítják, hanem megelőzhetik a gombás fertőzések kialakulását. Ennek a mozgásfajtának további előnye, hogy aranyér esetén segíti a regenerálódást az aktív keringés által. Megnő az erek tápanyagszállító képessége, és növekszik a sejtfalak rugalmassága. Ehhez természetesen megfelelő mennyiségű C vitamin, és folyadékbevitel szükséges. Ez a mozgásfajta továbbá elősegíti a test optimális testsúlyának elérését is. Aerob tartományban a szervezet saját zsír tartalékaiból nyeri ki az energiát, a megnövekedett oxigén felvétel segítségével.


Állítsunk össze saját igényeinknek és ízlésünknek megfelelő cukormentes étrendet.

Bár a válasz elsőre logikusnak tűnik, sajnos mégsem egyszerű kivitelezni. Az általunk leginkább "cukorként" azonosított anyag, a boltokban megvásárolható kristálycukor, és porcukor.

Azonban gyakorlatilag minden feldolgozott élelmiszer tartalmazhat cukrot valamilyen formában, ezért nem könnyű a megfelelő diéta felállítása. Mindenképpen arra kell gondolni, hogy az egészségünkért hozunk "áldozatot", így könnyebbé válhat a szükséges változtatások elfogadása.

Bizonyos nézetek szerint, a túlzott húsfogyasztás is okozhat candidás fertőzéseket. Ennek magyarázatára a haszonállatok kezelésére használt antibiotikumokat szokták felhozni. Ez a feltételezés nem teljesen tisztázott, ugyanakkor érdekes tény, hogy normál húsfogyasztás és cukor mentes étrend esetén a candida fertőzések tünetei szinte minden esetben rohamosan csökkenek, illetve megszűnnek.

Már gyermekkorban kezdjük el a megelőzést
Kétségtelenül gyermekkorban tehetünk a legtöbbet azért, hogy a jövő nemzedéke ne szenvedjen ettől a civilizációs betegségtől. Rengeteg anyukát és nagymamát látni manapság, akik minden elképzelhető édességgel,- péksüteményekkel ellátja csemetéjét az utcán, bevásárlóközpontokban, és persze otthon. Sajnos sok esetben diabétesz, kóros elhízás, és egyéb megbetegedések alakulhatnak ki már gyermekkorban is, a túlzott cukorfogyasztás miatt. Szerencsére itt is csak szokásokról van szó, ezért tudatos gondolkodással a megfelelő (pozitív és hasznos) irányba változtathatunk hozzáállásunkon. 
Hogyan segít a testmozgás a candida és az aranyér megelőzésében?
Megjegyzés

Az aerob gyakorlatok alapvetően lassú, monoton mozgások, ami során a pulzusszám 110 körüli értéken marad. Ilyen például az erőltetett gyaloglás, lassú kocogás, szobakerékpár, futópad, elipszis trainer, valamennyi alacsony nehézségi fokozaton. A gyakorlatokat éhgyomorra érdemes elvégezni, min. 30 perc időtartamig.
 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.


  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.