Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. 

Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében?

Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos tanácsokat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam Bio Üzletek Listája
Herba Gold Aktív Balzsam Webáruház
BioCenter Portál
Aktív Balzsam Vélemények
Tudjuk hogy az aranyér mennyire kellemetlen tünet, ezért segítünk hogy Ön is érdemben tehessen ellene!


A legtöbben akkor fordulnak külső segítségért, amikor az aranyér állapota már jelentősen előre haladt. Ez egy picit megnehezíti az otthoni kezelést, de nem lehetetlen javulást elérni. Sok száz alkalommal e-mail üzenetben válaszoltunk már oldalunk látogatóinak, és egy bizonyos dolog "szemet szúrt" a kérdéseket elemezve. Mégpedig az, hogy a legtöbb esetben a táplálkozás a hibás az aranyér makacs jelenlétének, és ez a megfelelő változtatásokkal nagy eséllyel orvosolható. Minden további okfejtés nélkül, az alábbi tapasztalaton alapuló információkat közöljük, bízva abban, hogy további több száz, sőt, több ezer embertársunk életében hozhatunk pozitív változást:


Az egészség egy karnyújtásra van - érjük el!

Az emberi test egészséges állapotban hivatott létezni, ennél fogva "csak" idő kérdése hogy mikorra áll vissza az alap állapot. Ami egyénenként nehezítheti a helyzetet, hogy rendkívül szigorúan kell betartani a szükséges lépéseket- tanácsokat, amik a gyógyulást segítik. Ezek nélkül sajnos sokáig húzódhat az adott betegség, hiszen a test nem képes ellátni autonóm regenerációs folyamatait.

Fontos tudni, hogy a sejtregenerációs folyamatok emelkedett fehérje, és vitamin bevitelt követelnek meg. További fontos tényező, az elfogyasztott telítetlen és telített zsírok aránya.​A gyakorlatban az alábbiak segíthetnek Önnek is a gyógyulásban:

  • Emelt C vitamin bevitel: Napi min. 5000 Mg /5x 1000 mg-os tabletta/
  • Fehérje bevitel: Napi min. 2gr/ test tömeg kg.
  • Telítetlen zsír bevitel: Napi 3x 1 evőkanál lenmagolaj, étkezések után.
  • Az emésztés és széklet optimalizálásához: 2x 1 evőkanál zabkorpa
  • Folyadék bevitel: napi min. 3 liter cukor mentes folyadék /65kg testsúly esetén/

Természetesen a telített zsírok bevitelét a minimális szintre kell csökkenteni. Fontos a cukor és fehér pékáru fogyasztás mellőzése, mivel fenntarthatják a gombás fertőzések jelenlétét a testben /candida/, ami különösen megnehezíti a végbélrepedés és aranyér gyógyulását. >>Részletesebben a táplálkozási irányelvekről itt olvashat

Ezekre a dolgokra egészséges állapotban is oda kellene figyelni, hiszen a legtöbb esetben megakadályozható lenne a betegségek, bőrelváltozások kialakulása. Fontos megérteni azt a tényt, miszerint az egészség (tünetmentesség) nem egy "pont" amit ha elérünk, akkor nyugodtan "hátradőlhetünk". Sokat segíthet Önnek is, ha az egészségre úgy gondol, mint egy állapotra amit fenn kell tartani. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fizikai mozgás (nem a napi rohanás, hanem kontrollált aerob mozgás) a táplálkozás, és a használt krémek, egyéb szerek tekintetében folyamatos odafigyelést kell tanúsítanunk. Ellenkező esetben az elért eredmény (egészség- tünetmentesség) gyorsan tovaszállhat.
Herba Gold Aktív Balzsam           OÉTI engedély szám: 3649/2005
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu
  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.

Jogi nyilatkozat

A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

Tudomásunkra jutott, miszerint sokan használják gyomorfekély tünetmentesítésére az Aktív Balzsamot, továbbá a Vásárlók tapasztalata, hogy az aktív balzsam szájon át történő fogyasztása jótékony hatással lehet a belső aranyér regenerálódása során. (Ez az információ kizárólag Vásárlói visszajelzés alapján kerül feltüntetésre).
BioCenter Egészség Portál. © 2014 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 70 365 4463
info@biobalzsam.hu