Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Személyes tapasztalatok, vélemények

   - Aranyér, végbélrepedés, bőrproblémák kezelése Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsammal

Legfrissebb beérkezett Vásárlói Vélemények
 Nyirati Józsefné

Én végbélrepedésre használtam,de szinte mindenre jó,szuper gyorsan ható készítmény.


L.I.

Először 1db Aktív Balzsamot rendeltem óvatosságból, bár annyira jó véleménnyel volt mindenki róla, hogy most az egyszer előre hittem a leírásban! Egész november december hónapokban kínzó aranyér problémám és először életemben több berepedéses fájdalom gyötört és a patikai kúpok, kenőcsök immárom sokadjára sem segítettek SEMMIT! Ezek nulla értékűek! A balzsam ahogyan rengetegen leírták első használat után nekem is másnapra!! teljesen megszüntette a berepedéseket amelyek hónapok óta kínoztak és már ülni is alig tudtam, majd 2!!! nap múlva az aranyér is eltűnt, vissza húzódott. Mivel leírásokból nem egyértelmű, hogy meddig kell intenzíven használni (január elejétől használtam), kb 2 héttel ezelőttig már csak igen ritkán használtam és egy szorulásos széklet után ismét lett 1 berepedés és részben ismét előjött az aranyér. Gyorsan ismét elkezdtem napi rendszerességgel használni napi 2 alkalommal és 2 nap múlva ismét teljesen panasz mentes voltam! Így aztán ma délelőtt ismét rendeltem 2 db balzsamot és ezentúl rendszeresen használom. Az írásom nem bla-bla, higyje el mindenki amit előttem már sokan leírtak ez a balzsam valami nagyon szuper kenőcs aranyérre vegye, használja mindenki.


Varga Zoltánné

Az Aktív Balzsamot már legalább 2 éve használom, aranyeres panaszaimra, sikeresen. Az aranyeret nagyon jól karbantartja, jó közérzetet ad. Használjuk még a családban bármilyen szemölcsszerű kinövésre, vagy bőrhibára, és valóban kezdeti stádiumban eltünteti a kinövéseket. Nekünk ezentúl mindig lesz itthon, amíg gyártják!z Aktív Balzsamot már legalább 2 éve használom, aranyeres panaszaimra, sikeresen. Az aranyeret nagyon jól karbantartja, jó közérzetet ad. Használjuk még a családban bármilyen szemölcsszerű kinövésre, vagy bőrhibára, és valóban kezdeti stádiumban eltünteti a kinövéseket. Nekünk ezentúl mindig lesz itthon, amíg gyártják!

K.né S. Éva

A kezdetektől használjuk a balzsamot, egy termékbemutatón vásároltam először. Ennek idestova két évtizede. Azóta nálunk soha ki nem fogyhat,szinte biztonságérzetet ad,hogy baj esetén van segítség. Olyan széles körben használjuk,hogy nem tudom itt felsorolni. 
A teljesség igénye nélkül néhány: Műtéti hegek,zúzódások,égés,belsőleg emésztési gondok, ha bármi fáj,gyulladásos, viszket. Az egyik legelképesztőbb bizonyíték volt a Balzsam csodás erejéről, mikor éjszaka öt éves kisfiamat váratlanul fogfájás kezdte gyötörni,és persze nagyon sírt. Nem tudtam mit kitalálni, a fájó fogat, amin volt egy pici luk, bekentem a Balzsammal. A gyerek percek alatt megnyugodott, és elaludt. Még egy nagyon lényeges dolgot szeretnék kiemelni. Régen nagyon gyakran volt torokgyulladásom. Amióta a Balzsam rendelkezésre áll, ha csak el kezd kaparni a torkom, veszek a számba egy borsónyit, jól szétkenem a nyelvemmel,és lenyelem. A torokgyulladás azóta soha nem alakul ki. És még sorolhatnám, de röviden ennyi: Fantasztikusan jó!!!

B.E.

Eléggé szkeptikus voltam,sok "csodaszert" kipróbáltam már.Mégis megrendeltem a balzsamot,mert a hozzászólások,fórumok alapján jónak tűnt.Ezért is írom meg a véleményemet.Nekem kb.3 éve folyamatos,mindennapi problémát okozott az aranyér és a repedések.Borzasztóan viszketett,már minden gyógyszertárban kapható krémet kipróbáltam.Ez a krém egyszerűen hihetetlen.Az első héten nem éreztem változást,csakhogy még jobban ég,viszket a problémás terület,mint eddig,de kitartottam.A második héttől folyamatosan javult az állapotom,az első hónap végére pedig megszűnt minden tünetem!Most már csak erre esküszöm.Örülök,hogy megrendeltem.

Gociman Anita

Elégedett vagyok a termékkel ha bár már szerencsére ritkán alkalmazom!Aranyeres probléma miatt rendeltem meg ami a szüléstől keletkezett,nem nagyon hittem benne hogy segíteni fog rajtam de annyira el voltam keseredve végül megrendeltem.Úgy gondoltam nincs mit veszíteni,és remek nagyon jó ez a balzsam-krém!Mindenkinek ajánlani tudom!Azonnal lehetett érezni a hűsítő hatását és két napra rá ahogy meg kaptam a terméket már vissza is húzódott az aranyerem és egy hét múlva mint ha sosem lett volna!Azóta heti egyszer-kétszer be kenem a biztonság kedvéért és semmi bajom azóta! :)

Magdi

Nagyon jó a krém,sokoldalú,mindenkinek ajánlom!

H.L.

"Végbél repedés miatt kezdtem el használni a balzsamot,mert másfél éve szenvedek ezzel a betegséggel,semmi nem használ.Rátaláltam az interneten erre a krémre,és mivel sok jót ír róla,kétségbeesésemben úgygondoltam,kipróbálom.Már első használat után nagyon hamar éreztem a javulást.Előtte valónap annyira fájt,hogy hozzá sem lehetett érni,miután másnap bekentem vele,és estére is,már kicsit sem fájt mikor kezeltem a krémmel,és ma sem!!!Végre felcsillant a fény a sötét alagút végén!!Mindenkinek megéri kipróbálni,én ajánlom!!"

K.

"Nagyon jó."

T.I.

"Teljesen elégedett voltam a termékkel, megszűntek a panaszaim! Köszönöm!!!"


Z.A.Cs.

"Sokoldalúan használható kenőcs, különösen aranyér kezelésére nagyon bevált."


G.É.

Rendkívül hatásos testápolóként is, nagyon szép síma lesz a bőrfelület, nyak- és dekoltázs részeken, egy-két napon belül szemmel látható a hatása.A kereskedelemben kapható legjobbnak mondott kozmetikai testápolókkal felveszi a versenyt,sőt lényegesen hatásosabb és természetes alapanyagú testápoló számomra.

..
​K.F.

"Nem olyan régóta használom a terméket, de a hozzá fűzött reményeimet beváltotta. Minden bőrproblémámat gyorsabban helyrehozza, és végbélkrémnek is kiváló, mert megkönnyíti a széklet eltávozását, és a vérzés is eltűnt."


B.Mónika

Végbélrepedés: Hihetetlenül, 2 nap alatt megszüntette az eddig rendszeresen vérzõ végbélpanaszaimat, amit a végbélrepedés okozott. Mindeddig semmi sem segített, de ez a krém minden várakozásom felülmúlta.


J. Géza

Az ülõmunka, a stressz és a rendszertelen táplálkozás meghozta az eredményt, egy súlyos végbélrepedés sikerült összehozni. Sok utánaolvasás után megrendeltem az Aktív Balzsamot. Kevés bizalommal kezdtem el használni, mivel annyi átverésrõl hallani, hogy nem nagyon hisz már az ember az internetrõl rendelt készítmények eredményességében. Mire a tubus kiürült, nagyon sokat javult az állapotom. Sokat segített, hogy a táplálkozásra és a folyadékbevitelre is figyeltem, de az Aktív Balzsam hatása nem vitatható el. Mindenféle kenõcsöt használtam már a problémámra, tízezreket költöttem el eddig feleslegesen. Összegezve, mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küszködik, ha nekem segített, másnak is fog!


Cs.Ilona

A kislányomnak vettük a krémet, és minden egyes "bibi"-jét ezzel kezeljük.Tényleg mindenre jó és nagyon hatásos, emellett még természetes összetevőket tartalmaz így nem mérgezzük kemikáliákkal, szteroidokkal a gyermekünk egészségét. A legutóbb, az óvodában nem törölte meg magát rendesen a WC használat után,csípett és nagyon piros lett neki. Este bekentem a balzsammal, reggelre már nyoma sem volt a kis balesetnek.Néhány referencia a BIONET-BIYOVIS adatbázisából:

Szűcs István
Probléma: Végbél probléma
17 évvel ezelőtt székrekedés miatt az erőlködéstől kirepedt a végbelem. A sérülés egészen a közelmúltig nem gyógyult meg teljesen, pedig sebészi beavatkozásra is sor került. Néhány hónappal ezelőtt kezdtem kezelni az Aktív balzsammal, és ennek köszönhetően tökéletesen meggyógyultam. Ezután bármilyen sérülésem volt, a balzsamot mindig használtam. 

K.K. Feled
Probléma: fülfájás, aranyér, női bajok 
A balzsam használatával helyrejött a fülfájásom, az aranyér problémáim is megoldódtak, és a női egészségügyi gondok (hüvelygomba, viszketés) is elmúltak. (H/K020/026/08)

Gál Lajosné
Probléma:aranyér 
Kétszer műtöttek aranyérrel. Sajnos a probléma mégis megmaradt. Sokféle kúpot, kenőcsöt használtam már, melyek vagy egyáltalán nem, vagy csak rövid ideig hatottak. Végül kipróbáltam az aktív balzsamot. Az esti fürdés után használom a krémet. A fájdalom teljesen megszűnt, ma már csak megelőzés céljából használom az Aktív balzsamot. 

Posta Miklósné
Probléma:Aranyér 
Sajnos régóta aranyeres panaszaim vannak. Minden reggel zuhanyzás után használom az Aktív balzsamot. Hetek óta teszem ezt. A panaszaim jelentősen csökkentek, a fájdalom teljesen megszűnt.

Sz.J. Mihálytelek
Probléma: égési sérülés 
Véletlenül a forró tejet magamra borítottam póló és nadrágon keresztül borzalmasan megégetett és bepirosodott. Azonnal elkezdtem használni az Aktív Balzsamot és másnap reggelre nyoma sem volt a foltnak. A számon rendszeresen herpesz keletkezik. Az aktív Balzsammal kezeltem magam és három nap alatt teljesen megszűnt a herpeszem. (H/K020/017/08)


Plasztikai és Sebészeti beavatkozások valamint aranyér és végbél műtét után elősegíti a sebgyógyulást, és csökkenti/ megszünteti az ilyenkor erős fájdalmat.

FONTOS - Tájékoztató az Aktív Balzsammal kapcsolatban

A Bionet név Biyovisre változott. Az Aktív Balzsam csomagolásán ezért Biyovis HERBA GOLD Aktív Balzsam olvasható. /kereskedelmi forgalomban olyan mint "Bionet" balzsam, már nem kapható/.

Természetesen ugyanaz a nagyszerű készítmény van a tubusban, amit a világ már 1994-óta Bionet Aktív Balzsamként ismer. Továbbá a csomagoláson nincs külön feltüntetve hogy "aranyér kezelésére". Ennek oka, hogy a balzsam kizárólag Vásárlói visszajelzések alapján lett kategorizálva. Számos tapasztalat érkezett aranyér, ekcéma, időskori viszketegség, illetve égési sérülések otthoni kezeléséről. 
További fontos információ a Herba Gold Aktív Balzsamról
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.KÉRDÉS
Belső aranyér esetén milyen kúpot jó használni, amire rá kell kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Belső aranyér esetén, az Ön orvosa által javasolt és felírt kúpot alkalmazza. Az aktív Balzsam bármelyik kúppal alkalmazható, a fő szempont azonban az, hogy a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazza a kúp(természetes összetevőjű). Ez lényeges szempont a kívánt hatás érdekében.KÉRDÉS
Fájdalomérzet nélküli külső aranyér esetén mennyire hatásos a Balzsam?

VÁLASZ
Amennyiben csomók-kitüremkedések vannak az érintett területen, viszont fájdalom nincs, akkor szerencsére nagyon az elején tart a dolog. Ilyenkor a leghatékonyabb a Balzsam. A csomókat napok(3-4) alatt eloszlatja. Hozzáteszem, szomorú tapasztalat hogy a nem kellő időben elkezdett kezelés eredménye néhány hónapon belül végbél repedést is eredményez(het).KÉRDÉS
Végbélrepedés esetén hogyan kell a végbélbe juttatni a balzsamot?

VÁLASZ
Ahogyan azt weboldalunkon is olvashatta, a balzsam használata gyakorlatilag megegyezik más készítményekkel, mind aranyér és végbélrepedés esetén. Szükség esetén végbél kúp alkalmazása javasolt, ilyenkor a kúp felületét a balzsammal vékonyan bekenve juttatjuk a megfelelő helyre. Vérzés esetén előfordulhat átmeneti fájdalom (1-2 nap), amely fokozatosan megszűnik. A gyógyuláshoz vezető út "kitartással van kikövezve", ez nem egy jól hangzó szlogenünk, hanem több ezer felhasználónk pozitív tapasztalata.

 Gyakran Ismételt Kérdések
  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.