Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Terhességi aranyér és gátrepedés kezelése gyógynövény alapú krémmel
 - továbbá terhességi csíkok (striák) otthoni kezelése 
A kismama felelőssége - a helyes döntés

Egy várandós kismama esetében kiemelten fontos a vegyszer alapú készítmények mellőzése. Mind saját, és magzata érdekében körültekintően jár el akkor amikor élelmiszert, tisztító szereket vásárol. Miért lenne ez másképp terhességi aranyér megelőzése-kezelése során? Tudatos anyaként törekednie kell egészségének megóvására. Nagyon frusztráló ez a helyzet, ezért nem meglepő hogy mindenki a lehető legjobb megoldást keresi.
Terhesség alatti vérző aranyér otthoni kezelésekor nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő készítmény kiválasztását. A vérzés szabad utat jelent minden anyagnak ami a vérrel szétáramlik testünkben. Az utolsó amire ilyenkor a kismama vágyik, hogy fölösleges méreganyagokkal szennyezze magát és gyermekét.

A szülés levezetése során legtöbbször sor kerül a gát átvágására. Ez egy "szükséges rossz". 
Nagyon sok kismama szenvedi el az ezzel járó kellemetlenségeket. Egész pontosan arról a bevágásról van szó ami az aranyérhez hasonlóan nagyon nehezen gyógyul és gyakran szövődményekkel jár. Ezek a tünetek sok esetben évekig megmaradnak, ha nem kezelik őket megfelelően. Nyilván több készítmény is rendelkezésre áll, erről a szülész nőgyógyászt is érdemes megkérdezni. Akik az aktív Balzsamot választják, ők számíthatnak arra, hogy a balzsam lerövidíti a gyógyulási időt, és ez mellett természetesen enyhíti és megszünteti a fájdalmat.
Vérző aranyér a terhesség során
Aktív Balzsam - Megbízható, klinikailag ellenőrzött készítmény
Az Aktív Balzsam klinikailag tesztelt, természetes készítmény. Az 1990-es évek elején alakult Balzsam Labor Bt. folyamatos EU-s minőség ellenőrzés mellett gyártja bőrvédő készítményeit. Természetesen az Aktív Balzsam is biztonságos, és megbízható választás egy egészségtudatos leendő anyuka részére.

Az elmúlt években használata során mellékhatásról nem érkezett visszajelzés. Barátaink körében is sokan használják, ilyenkor már hálásak hogy velük is megismertettük a balzsamot. Pozitív tapasztalatokról minden esetben beszámolnak, főként a fájdalom csillapító hatást, és a repedezett bőr kezelését szokták kiemelni. A terhességi aranyér kezelése megegyezik az általános aranyér kezelésével. >> részletes információk itt


Ahogyan már az aranyér tünetekben olvashatta, terhesség és szülés időszakában természetesnek mondható a terhességi aranyér jelentkezése. A magzat növekedésével folyamatosan megnő a test alsó részeire nehezedő nyomás, ami főként aranyér és visszér megjelenését okozza. Ezekre a problémákra is léteznek házi praktikák, mi mégis a balzsam használatát javasoljuk azoknak akik biztosra kívánnak menni. A várandós állapot nem kísérletezésre való!
Terhességi csíkok, striák otthoni kezelése
Terhességi csíkok kialakulását megelőzendő, alkalmazhatunk többféle test ápolót- krémet. Így a folyamatos kezelés mellett a sejtek képesek regenerálódni. Ez azt jelenti, hogy nagy eséllyel elkerülhető a bőrrepedések végleges kialakulása, melyet utólag nem- vagy csak nagyon költséges korrekciós műtéttel lehet "eltüntetni". 

A repedések megjelenésekor kell kezdeni a kezelést, így folyamatosan fenntartható a sejtek rugalmassága. 

Az aktív balzsam hidratáló hatása a hámréteg allatt is jelentkezik, ezért sejt szinten vesszük elejét a szövetek maradandó károsodásának.
Az alábbi két fotón jól megfigyelhetjük a balzsam sejt regeneráló hatását.
Aktív Balzsamos kezelés előtt                                           Aktív Balzsamos kezelés után
 Gyakran Ismételt Kérdések
Plasztikai és Sebészeti beavatkozások valamint aranyér és végbél műtét után elősegíti a sebgyógyulást, és csökkenti/ megszünteti az ilyenkor erős fájdalmat.

FONTOS - Tájékoztató az Aktív Balzsammal kapcsolatban

A Bionet név Biyovisre változott. Az Aktív Balzsam csomagolásán ezért Biyovis HERBA GOLD Aktív Balzsam olvasható. /kereskedelmi forgalomban olyan mint "Bionet" balzsam, már nem kapható/.

Természetesen ugyanaz a nagyszerű készítmény van a tubusban, amit a világ már 1994-óta Bionet Aktív Balzsamként ismer. Továbbá a csomagoláson nincs külön feltüntetve hogy "aranyér kezelésére". Ennek oka, hogy az EU-ban kizárólag gyógyszerészeti készítményeken lehet funkcionális hatásra utaló tájékoztatást megjelölni. Ezért az Aktív Balzsam Vásárlói visszajelzések alapján lett kategorizálva, mivel számos tapasztalat érkezett aranyér, ekcéma, időskori viszketegség, illetve égési sérülések otthoni kezeléséről. 
További fontos információ a Herba Gold Aktív Balzsamról
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.KÉRDÉS
Belső aranyér esetén milyen kúpot jó használni, amire rá kell kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Belső aranyér esetén, az Ön orvosa által javasolt és felírt kúpot alkalmazza. Az aktív Balzsam bármelyik kúppal alkalmazható, a fő szempont azonban az, hogy a lehető legkevesebb kemikáliát tartalmazza a kúp(természetes összetevőjű). Ez lényeges szempont a kívánt hatás érdekében.

  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.