Aranyér, végbélrepedés otthoni kezelése gyógynövény alapú krémmel
Külső, belső aranyér, fisszura, végbélrepedés és bőrproblémák hatékony kiegészítő kezelése otthon
HERBA GOLD Biyovis (Bionet) Aktív Balzsam - Ginkgo Biloba, körömvirág, E vitamin
Aranyér kezeléseGyógynövényes kezelésVégbélrepedés kezeléseTerhességi aranyér VéleményekGyakori kérdésekKAPCSOLAT

Az aranyér és végbél betegségek gyógynövényes otthoni kezeléssel tünetmentessé válhatnak. A megfelelő táplálkozással, testmozgással, és természetes hatóanyagú készítménnyel kombinált kezelés gyorsan segít a kezdeti aranyér tüneteken. Hogyan segíthetjük Önt az aranyér otthoni kezelésében? Oldalunkon az aranyér OTTHONI KEZELÉSÉVEL és MEGELŐZÉSÉVEL kapcsolatos információkat, megbízható orvosi, és Felhasználói tapasztalatok alapján összeállított információkat talál. Ezek a gyakorlatban is kipróbált aranyér kezelési praktikák, szakorvosi kezelés mellett, házilagosan is alkalmazhatók.
Herba Gold Bionet Biyovis Aktív Balzsam 75ml
Herba Gold Aktív Balzsam 
20% kedvezménnyel?
Kattintson ide a részletekért!
Végbélrepedés -anális fisszúra- kezelése otthon
- Orvosi kezelés kiegészítése, vagy alternatív kúraként alkalmazva
A végbélrepedés tünetei a legtöbb esetben, a nem megfelelően kezelt aranyér után 1-2 hónapon belül jelentkezhetnek. Végbélrepedés persze kialakulhat előzetes aranyér betegség nélkül is, melynek kiváltó oka lehet a nem megfelelő táplálkozás és széklet. Olvassa el itt, mit tehet Ön annak érdekében hogy bélrendszere és emésztése optimálisan működhessen.
Végbélrepedés kezelése gyógynövény alapú krémmel

További fontos információ a Herba Gold Aktív Balzsamról
Ahogyan azt már olvashatta, a végbélrepedés tüneteit ( legtöbb esetben ) a nyálka hártya kiszáradása okozza. Ez a repedés(ek) gyakorlatilag egy klasszikus seb, aminek össze kell forrnia. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a balzsam sebgyógyító képességét. Végbélrepedés tüneteinek kezelésére nem valószínű hogy találna alkalmasabb készítményt. Nagyon sokan több évi fájdalmas küszködésre tesznek pontot egyszerűen azzal hogy a balzsammal kezelik ezeket az érzékeny területeket. Természetesen a táplálkozás és a rendszeres fizikai mozgás sokat segíthet a rehabilitáció során.
Az aranyérhez igen hasonlóan, szintén az idegvégződésekkel teli érzékeny végbél-nyálka hártya sérül anális fisszúra esetén. Gyakorlati szempontból (kezelés), nem lehet élesen elkülöníteni az aranyér tüneti kezelésétől.
Az Aktív Balzsam használata végbélrepedés esetén is erősen javallott, hiszen ebben az esetben is olyan készítményre van szükség ami rendkívül erős sebgyógyító (seb összehúzó) hatással bír. Továbbá segíti felszabadítani a gennyes eltömődéseket(fisztula).
K: Nekem vérző aranyér/ végbélrepedésem van. Használhatom a Balzsamot?
V: Elmondhatjuk, ma Magyarországon az Aktív Balzsam az egyetlen készítmény, amit 100% biztonsággal alkalmazhatunk vérzés esetén. Összetételének köszönhetően nyílt sebbe is bele kenhető, ahol vérzést csillapít és csökkenti a gyulladást. 

K: Végbélrepedés esetén hogyan kell a végbélbe juttatni a balzsamot
V: Ahogyan azt weboldalunkon már olvashatta, a balzsam használata gyakorlatilag megegyezik más készítményekkel, mind aranyér és végbélrepedés esetén. Szükség esetén végbél kúp alkalmazása javasolt, ilyenkor a kúp felületét a balzsammal vékonyan bekenve juttatjuk a megfelelő helyre. Vérzés esetén előfordulhat átmeneti fájdalom (1-2 nap), amely fokozatosan megszűnik. A gyógyuláshoz vezető út "kitartással van kikövezve", ez nem egy jól hangzó szlogenünk, hanem több ezer felhasználónk pozitív tapasztalata.
Kérdések és Válaszok - Végbélrepedés kezelés Aktív Balzsammal
 A balzsam erős sebgyógyító és hidratáló hatása azonnal érezhető, már a legelső kezelésnél. A bőrbe gyorsan beszívódik -eljutva egészen a felső hám réteg alá, ahol a kötőszövetekben fejti ki hatását. Természetes összetevőinek és a Gingko biloba kivonatnak köszönhetően megfelelő "tápanyagot" biztosít a szervezet regenerációs (öngyógyító) folyamataihoz. Energetizáltsága miatt hatása hosszan tartó, ezért a kezeléseket 12 óránként elegendő elvégezni. 

A balzsam esetében nem a mennyiség, hanem a minőség idézi elő a pozitív változást! 
A bőr alsóbb rétegeiben kifejtett hatás
  • Aktuális árak, termék leírások, még több egészség tudatos cikk
  • Magyarországi Biyovis értékesítési pontok címe, elérhetőségei
  • BioCenter Portál Üzemeltetői adatok, elérhetőségek
Látogasson el Webáruházunkba, ahol az alábbi fontos információkról tájékozódhat:
 Gyakran Ismételt Kérdések
KÉRDÉS
Végbélrepedésre lehet belülre kenni a balzsamot?

VÁLASZ
Végbélrepedés esetén-ahogyan belső aranyérnél- szükség esetén kúppal is használható a Balzsam. Vérzés esetén is biztonsággal alkalmazhatja, e mellett természetesen rendkívül hatékony a sebgyógyító hatása. A javulás napokon belül érezhető, a teljes gyógyulás azonban heteket-hónapokat is igénybe vehet, attól függően hogy mióta alakult ki az elváltozás. Megjegyzés: első alkalmazáskor fájdalom felléphet(1-2 nap), ennek ellenére folytatni kell a használatot. A fájdalom jelentkezése a gyógyulási folyamat kezdetét jelzi. Más termékeknél nem érezhető általában fájdalom, mivel nem is történik "semmi" azok használatakor.Plasztikai és Sebészeti beavatkozások valamint aranyér és végbél műtét után elősegíti a sebgyógyulást, és csökkenti/ megszünteti az ilyenkor erős fájdalmat.

FONTOS - Tájékoztató az Aktív Balzsammal kapcsolatban

A Bionet név Biyovisre változott. Az Aktív Balzsam csomagolásán ezért Biyovis HERBA GOLD Aktív Balzsam olvasható. /kereskedelmi forgalomban olyan mint "Bionet" balzsam, már nem kapható/.

Természetesen ugyanaz a nagyszerű készítmény van a tubusban, amit a világ már 1994-óta Bionet Aktív Balzsamként ismer. Továbbá a csomagoláson nincs külön feltüntetve hogy "aranyér kezelésére". Ennek oka, hogy az EU-ban kizárólag gyógyszerészeti készítményeken lehet funkcionális hatásra utaló tájékoztatást megjelölni. Ezért az Aktív Balzsam Vásárlói visszajelzések alapján lett kategorizálva, mivel számos tapasztalat érkezett aranyér, ekcéma, időskori viszketegség, illetve égési sérülések otthoni kezeléséről. 
Kattintson ide a Webáruház, és a további információk megtekintéséhez
Vásárlóink, oldalunk Látogatói számos alkalommal kértek már személyre szabott segítséget az otthoni aranyér kezelés, vagy diéta kapcsán. Válaszainkban minden esetben törekszünk az egyedi körülmények figyelembe vételére.  Tegye fel Ön is kérdését bizalommal Ügyfélszolgálatunkon. Mindent megteszünk, hogy Önnek is hatékony segítséget nyújthassunk.